Самогубство на 600-річчя: пенсіонерка вистрибнула з вікна висотки

Самогубство на 600-річчя: пенсіонерка вистрибнула з вікна висотки

З вікна на п’ятому поверсі вистрибнула 82-річна жінка. У поліції підозрюють, що це самогубство.

Трагедія сталася 12 березня на вулиці 600-річчя. Загинула жінка 1937 року народження. На місці події медики намагалися врятувати її життя, але уже було марно.

Тим часом, у поліції кажуть, що це могло бути самогубство. За попередніми даними, жінка сама вистрибнула з вікна на п’ятому поверсі будинку.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство».

Відео дня

Читайте також:

З Центрального мосту стрибнула 52-річна жінка: попередні подробиці трагедії

У Гнівані поліцейський вистрелив собі в голову. Він загинув

Юнак з Хмільника стрибнув у 38-метровий каньйон. Іменниник дивом вижив
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Oleh Sydoruk

    Що мені завжди подобалося у наших людей так це вміння звинувачувати у власних проблемах когось іншого, державу, президента, жек, або ж навіть власного кума. Ніхто не знає всієї ситуації що сталася, ніхто в коментарях не виказав співчуття рідним та близьким, більшість відразу кинулися критикувати владу.
  • Vlad Tkachuk

    А про що можна казати? Як виживати з пенсією 1500? Як можна дозволяти ставити нелегальні казино? Як можно дозволяти «швидкозайми» з 720% річних??? Де зміни? Їх немає, і влада чхає на потреби людей! Де обіцяне завершення АТО? Де доллар по 10? Скільки вірити цій брехні. Нам потрібні зміни, а доки їх не буде всі будуть тікати в пошуках кращого життя, хто в Польшу, а хто - на той світ. Шкода бабусю...

    Елена Гаврилюк reply Vlad Tkachuk

    Долар по 10?Серйозно?)Ну може якось погугліть про те,що таке економіка та як вона працює і що таке "штучне" втримання курсу.

    Им-я reply Елена Гаврилюк

    Ну то я тобі відповім. Долар росте чере те, що ростуть запити в буржуїв. Тому держава повинна регулювати ціни на абсолютно всю продукцію, а піднімачів цін саджату до грат довічно, з конфескацією майна.
  • Наталья Безрученко

    Такі випадки були у всі часи, просто раніше ніхто в газетах та інших СМІ про це не сповіщав широкий загал.

    Валентина Масловская reply Наталья Безрученко

    Наталья Безрученко зараз їх дуже багато. І дедалі більше. Люди в розпачі, в боргах і зневірені. Оце за таке життя мріяли українці?!
  • Dmitry Koval

    Це як потрібно довести людей і країну, пенсіонери скоюють самогубства, молоді мами викидають своїх дітей, молодь тікає за кордон і не повертається. Жахи!!

    Dmitry Koval reply Dmitry Koval

    Віка Вікторка ой, соррі, не вам.

    Елена Гаврилюк reply Dmitry Koval

    Dmitry Koval да ладно))))Куда мне,у вас высший уровень)

    Dmitry Koval reply Dmitry Koval

    Віка Вікторка дякую, з Вами цікаво вести дискусію, зараз рідко зустрічаються такі люди, частково згоден з Вами, але не на 100%. У будь якої держави є функції і повинні бути чіткі методи стимуляції і обмеження, у нас їх не виконують і це не особиста проблема, якщо ми живемо у суспільстві то це наша загальна проблема. Для вище вказаного прикладу про недопалки, наведу свій найпростіший: Я часто керую авто за кордоном і завжди закладаю пас безпеки , бо доїду до першого перехрестя і отримаю фото-щастя разом  із штрафом, це стимул і покарання за порушення суспільних прав. А що ми маємо, у нас до грудня 2018 взагалі не було жодної фіксації швидкості, потім ввели камери,  так і ті через місяць визнали незаконними. Або приклад з табачною продукцією, вона шкідлива, в отже отруює народ (куряння вбиває і т.д), що робить наша держава? Якось протидія? Наша держава бере під контроль виробництва (кількість, акциз, дозволяє продавати, видає ліцензії, захищає виробництво) і це не тільки Україна, абсурд. А на рахунок головної теми, то випадок з бабусею непоодинокий,  достатньо просто написати запит у гугл. Кінцевий результат це кумуляція загальних негативних чинників.

    Wiktoria Podobanska reply Dmitry Koval

    Dmitry Koval
    особисто дана особа вкоротила собі віку через пенсію? можливо ще через вибори, бо не знала за кого голосувати? Ви певні?
    це ідіотично? винуватити у всіх смертних гріхах владу та державу.
    існує безліч проблем, які призводять до самогубств, просто БЕЗЛІЧ. Ви кожну свою особисту невдачу чи проблему утотоєнюєте з державою? можливо варто подивитись на ситуацію з іншого боку і  звернути увагу й на власну вину? (не конкретно в чомусь, а взагалі)
    з дитинства нас вчать: допоможи собі сам.
    і так при будь-якій владі та у будь-якій країні!
    я ніяким образом не захищаю нашу систему управління, ні, насправді є купа незручностей, які ми отримали внаслідок неправильного підходу тих, хто «біля керма»
    АЛЕ винити владу у всіх проблемах людей та світу - безглуздо. часто люди самі собі їх створюють.
    можливо ще звинуватити владу у тому, що біля під‘їзду розкидати недопалки? їх як кидали 5 років тому, так і досі кидають і це проблема невихованості людей, особиста проблема.
    (це все, як приклад)

    Vlad Tkachuk reply Dmitry Koval

    Dmitry Koval

    Dmitry Koval reply Dmitry Koval

    Елена Гаврилюк Шевчук такий бот як і ви.

    Елена Гаврилюк reply Dmitry Koval

    Вікторія Подобанська это бот, не обращайте внимания) у них все по одной методичке)

    Wiktoria Podobanska reply Dmitry Koval

    Dmitry Koval Ви серйозно?
    людина зкоїла самогубство а Ви хаєте державу?
    по-перше: весна - час найгостріших психічних захворювань
    по-друге: Ви не знаєте ситуацію конкретно

    досить вже винити у всьому на світі державу/владу і т. д.

    Max reply Dmitry Koval

    Ну да, раніше такого ніколи не було. Це як потрібно заср@ти мізки, щоб попри ймовірність наявності купи мотивів для самогубства в усі часи в людей різного віку, одразу називати першопричиною політичну.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up