Юнак з Хмільника стрибнув у 38-метровий каньйон. Іменниник дивом вижив

Юнак з Хмільника стрибнув у 38-метровий каньйон. Іменниник дивом вижив

20-річний хлопець з Хмільника посварився із батьками. Юнак стрибнув з 38-метрового мосту. Але, на щастя, він дивом залишився живий.

Увечері до Кам'янець-Подільського відділу поліції надійшов дзвінок про те, що із Новопланівського мосту стрибнув хлопець. Про  це повідомили у прес-службі Кам'янець-Подільського відділу поліції.

— Люди, які в цей час проходили через міст побачили юнака, який переліз через огорожу та стрибнув у каньйон. На місце події негайно прибули правоохоронці, та вони побачили, як хлопець випливає із річки, враховуючи те, що висота мосту 38 метрів - його врятувало диво, — розказують у  поліції.

За попередньою інформацією, житель міста Хмільник Вінницької області у цей день він святкував своє 20-річчя. Хлопець розповів правоохоронцям, що через конфлікт у сім'ї пішов з дому та приїхав до Кам'янця-Подільського, щоб вкоротити собі віку. 

Відео дня

Відомо, що внаслідок падіння хлопець отримав струс головного мозку та забій носа.

Наразі його життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Варто зазначити, що 25 лютого чоловік покінчив життя самогубством стрибнувши з Новопланівського мосту. Дивіться моторошне відео:

Читайте також:

У Вінниці пропав Юрій Гродюк. Родина у розпачі та благає допомогти

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Larisa Sobchuk

    Це що міст Хмільника? Де?

    Вітьок reply Larisa Sobchuk

    Це у Кам'янець-Подільського
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Дякуємо, що побачили помилку! Виправили!
  • Valerii Rudkov

    Як журналісти і редактори можуть бути такими неграмотними...? Своє день

    Irina Agne reply Valerii Rudkov

    Новини Вінниці  на 20хвилин бачила) у самому тексті, точно в цьому році це було, мабуть у січні. Пошук у вас не спрацьовує на сторінці, тому займатися пошуком не буду. Але можу вас запевнити, що я не обманюю, нажаль

    Новини Вінниці на 20хвилин reply Valerii Rudkov

    Irina Agne де у нас ви бачили МагістраЦька?

    Irina Agne reply Valerii Rudkov

    Це ще квіточки)) а от вулиця Магістрацька це взагалі позорисько
  • Андрій Логоша

    Свій день народження, а не своє
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up