З Центрального мосту стрибнула 52-річна жінка: попередні подробиці трагедії

З Центрального мосту стрибнула 52-річна жінка: попередні подробиці трагедії
Фото взяті з соцмереж
  • Сьогодні, 8 лютого 2019 року, у Вінниці стався жахливий нещасний випадок.
  • У поліції розказали попередні подробиці трагедії.

У соцмережах повідомляють, що чоловік стрибнув з мосту. Сталося це близько 11 години на Центральному мосту.

На місце нещасного випадку приїхала поліція та рятувальники. Відомо, що людина впала на лід. Насправді виявилося, що впала жінка.

—  На місце приїхав екіпаж «Патрульної поліції Вінниці. На момент приїзду правоохоронців, жінка  була жива. Викликали швидку допомогу, — розказує журналістці «20 хвилин» прес-офіцер «Патрульної поліції Вінницької області» Тетяна Фіщук.

Відео дня

За її словами, відомо, що потерпілій 52 роки. Наразі її забрала карета швидкої допомоги.

— Зі слів заявника, це була спроба самогубства, — зазначає Фіщук.

Наразі вже відомо попередній діагноз лікарів. 

— У жінки перелом обох ніг, травма хребта та забій грудної клітини. Більш детальний діагноз після повного обстеження, — уточнює прес-офіцер. 

Нагадаємо, у жовтні 2018 року у Вінниці патрульні врятували хлопця, який намагався стрибнути з мосту. Поліція виклали відео з місця події.

Читайте також:

Вранці з центрального мосту хотіла стрибнути молода дівчина. Її врятували

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (57)
  • Topan Pan

    Хто це?
  • Yury Zuev

    Страна в безнадёге и даже в глубокой.Простые люди беззащитны и подвергаются экономическому геноциду.Во всех сферах жизни-куда не коснись коррупция и мздоимство Вот что толкает людей к самогубству. И это надолго! Выход- коренное изменение власти!!
  • Lesya Belinskaya

    Каждый из нас бывает на грани ...на своей грани ...и причина у каждого бывает разная ...чаще это онко заболевание , которое внезапно находят у близких ...и когда нет выхода , когда понимаешь что бороться больше нет смысла ...Злые языки могут говорить все что угодно! Но не дай Бог столкнуться с такими  трудностями,  когда просто хочеться закрать глаза и не проснуться ...
  • Pavel Ostrovskyi

    Головкою потрібно було ниряти

    Игорь Шевчук reply Pavel Ostrovskyi

    Pavel Ostrovskyi Пробував,виходить?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up