У Гнівані поліцейський вистрелив собі в голову. Він загинув

У Гнівані поліцейський вистрелив собі в голову. Він загинув

Нині поліція розслідує обставини загибелі правоохоронця. Тіло чоловіка з вогнепальним пораненням знайшли у Гнівані.

Вчора, 21 грудня, біля адміністративної будівлі Гніванського відділення поліції було виявлено тіло працівника поліції, який перебував на службі. Він мав сліди вогнепального поранення.

—  Усі обставини і причини трагедії  з’ясовуються. Колектив вінницької поліції висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За фактом загибелі поліцейського  відкрито кримінальне провадження за ст.115 КК України з приміткою «самогубство».

Відео дня

— Працівник поліції що попередньо застрелився зі своєї табельної зброї при виконанні службових обов'язків - Кашталян Олег Дмитрович 1991р.н. Біля 16.10 години 21 грудня 2018 року було знайдено поліцейського з вогнепальним пораненням в голову. Не живим, — пише у фейсбук Віталій Павловський.

Нагадаємо, також у грудні, тільки 2016 року, працівник поліції міста Хмільника вистрелив собі в голову з табельної зброї під запис камер спостереження. Куля пройшла на виліт.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Юрий Бондарук

    Я Вам так скажу - нормальна людина в міліцію працювати не піде. Була надія на "европейську" поліцію, коли розпочалися реформи, переатестації,  почали набирати нових хлопців і дівчват. АЛЕ ВИЙШОВ З ТОГО ВЕЛИКИЙ ПШИК!!! Набирали за "бабки", переатестовували "за бабки" - і що ми мааємо? Патрульні просто не знають правил ДР! Порушують їх самі! Вивертають кармани у хлопчаків, як старі менти (без свідків, вздовж доріг...сам не раз бачив). Провокують ДТП, бьють "пріуси", безпредєльнічають і відчувають свою безкарність. В райвідділах....взагалі нічого не змінилось, забашляєш то будуть ворушитись, ні, то ніхто й пальцем не поворухне! То про яку повагу до них може йти мова? Про яку довіру? Цього хлопця, просто довели до самогубства, якщо самі не прибрали! Тому, що нормальні і правильні в цій системі не приживаються!

    Задунайский Торонтуй reply Юрий Бондарук

    А я предупреждал что так будет. Не слушаете меня, кто ж вам виноват. Нужно было просто навести порядок в старой ментовке. И ни в коем случае ее не переименовывать.
  • Петров Пётр

    Похоже на то, что парня убили. Или могли довести до самоубийства на службе .

    Юрий Бондарук reply Петров Пётр

    В Хмільнику було так само! Вийшов і застрелився перед райвідділком! Думаєте винного знайшли?

    Задунайский Торонтуй reply Петров Пётр

    Как в Старогородском райотделе. Там даже пистолет не принадлежал убитому. И пуля вошла в спину, а записали что в грудь. И пальцы потом оказались поломаные - следы борьбы, синяки, ссадины. А официально ментура заявила - самоубийство. И все тихо-ша...

    Alina reply Задунайский Торонтуй

    Якщо це прввда про сліди боротьби,... то чого справу  розглядають, як самогубство? ХАЙ ШУКАЮТЬ ТИХ, ХТО ПВЛЬЦІ ЛОМАВ,..ЦЕЖ  ОЧЕВИДНО, ЩО ЦЬОМУ  ЧОЛОВІКОВІ "ДОПОМОГЛИ"....КУЛЮ В ГОЛОВУ СПРЯМУВАТИ

    Задунайский Торонтуй reply Alina

    Кого там шукать? Они прекрасно знают, что произошло. Не будут же себя искать? Банда. Отец погибшего подполковник милиции в запасе, даже он ничего не может сделать. За час до убийства говорил с сыном по телефону, договорились что он заедет забрать сына после работы.

    Петров Пётр reply Задунайский Торонтуй

    Помниться , было дело .
  • Наталья

    На базаре даже уже поняли: если мне хамить, я не дам денег и пойду дальше. Это должны понять люди всех профессий!!!
  • Ярик

    Довели сотрудника
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up