Поліція затримала водія КІА, який погрожував вбивством вінничанину

Поліція затримала водія КІА, який погрожував вбивством вінничанину
  • У неділю, 3 січня, поліцейські Вишенського відділення поліції розшукали 44-річного вінничанина, який на проспекті Юності через раптовий конфлікт узявся за пістолет.
  • Розпочали досудове розслідування за статтею погроза вбивством.

До поліції надійшло повідомлення від 23-річного вінничанина про те, що під час руху на дорозі по проспекту Юності, водій автомобіля Кіа Sorento погрожував йому предметом, схожим на зброю.

Подробиці з перших вуст читайте в публікації:

— Слідство попередньо встановило, що між чоловіками на дорозі виник конфлікт, під час якого водій позашляховика зупинив свою автівку, зі зброєю у руках підійшов до автомобіля потерпілого та погрожував йому розправою, після чого поїхав з місця події, — розповідає начальник Вишенського відділення поліції Владлен Рачкован.

Відео дня

Потерпілий почав переслідувати чоловіка та викликав поліцію. Як написав учасник подій у новинах від читачів на 20minut.ua, поліцейські одразу після конфлікту не затримали водія з пістолетом, бо він зачинився у себе вдома і не впустив правоохоронців. Тепер на своєму сайті поліція інформує: встановили особу правопорушника, опитали його та провели інші процесуальні дії, встановлюють причини та обставини конфлікту.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за першою частиною статті 129 Кримінального Кодексу України (погроза вбивством). Її санкція передбачає обмеження волі на строк до двох років.  

 

Читайте також:

Вакцинація від коронавірусу в Україні: у МОЗ назвали п'ять етапів

Вчені ВНТУ дали прогноз розвитку епідемії COVID-19 в Україні    

Графік збільшення пенсій на 2021 рік. Кому і скільки доплатять?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Нави Навигатор

    Бобрусь - то затримали чи тільки опитали?
  • Нави Навигатор

    Бобрусь - то затримали числе тільки опитали?
  • Сергей

    ))))))))))
    "погрожував йому розправою"
    Мне в день бывает по 5 раз угрожают расправой жизни, начиная с -Тебе что жить надоело , и так далее. И шото никого не задерживают. А самое главное  где оружие, и где аудио звуки конфликта.
    Завтра  любой человек зайдет на Пирогова 4 и напишет что ему угрожали  с оружием.И что ? Да даст денег ментам и те заведут уголовное дело.
    Выходит так что Дорожный Контроль, а точнее бандиты с  мусорами  за одно. Так и раньше было что мусора и бандиты друзья)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up