Накрили масажний салон-бордель, в якому повії заробляли по 15 тисяч гривень щомісяця

Накрили масажний салон-бордель, в якому повії заробляли по 15 тисяч гривень щомісяця
Протягом чотирьох років у обласному центрі вінничанам у масажному салоні надавалися інтимні послуги. Клієнтів організатори шукали в Інтернеті. Загалом у салоні працювали 14 дівчат, кожна з яких заробляла близько 15 тисяч гривень в місяць.

Як з’ясувалося, салон «Академія задоволень» працював у Вінниці з 2011 року. За 4 роки діяльності салон мав чимало постійних клієнтів. Для них діяла система знижок. Організувало такий бізнес місцеве подружжя. 14 жінок віком від 18 до 25 років надавали послуги сексуального характеру на двох спеціально облаштованих квартирах. Усі жінки мали сертифікати масажиста та медичні книжки.- Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання організаторів цього бізнесу міліціонери вилучили записи обліку клієнтів з вартістю послуг, ксерокопії паспортів, медичні книжки та свідоцтва про те, що кожна працівниця салону закінчила повний курс східного масажу, - кажуть у секторі зв'язку з громадськістю обласної міліції.За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Анонім

    Где у нас еще есть такие заведения, черканите, буду рад!
  • Анонім

    Ппц, у них були всі документи як я читав на майвіні, дипломи масажисток, податки по-ходу платили і т.д.

    За що закривати? Ну люди займаються сексом. То давайте ще фотографів садити за те що з моделями т*ахаються, чи моделей, вони ж гроші беруть за зйомку? Значить це проституція. А якщо я постригся і потім вдув перукаршу, чи зробив укол за гроші і зайнявся сексом з медсестрою, це проституція чи за згодою?



    По-моєму це брєд тупий. Азаровщина.



    За що їх саджати? Саджати треба курв які на вулиці стоять, іпуцця в кушах за 100 грн і розносять заразу!



    Так можна докотитися що саджати за секс до шлюбу, або не дозволяти здобувати другу вищу дівчатам без родів як у Росії і т.д.



    ТУПИЙ БРЄД доблєстних мєнтів, гидко читати.
  • zerro

    интересно,

    если бы в нашем государстве, на обычной работе (продавец, кондуктор, нянечка, дворник), можно было б зарабатывать адекватные деньги (10-15 шт. грн.,  хватит на более-менее нормальное существование семьи из 3-х человек),

    работали бы эти девушки в борделе?

    1234 reply zerro

    А нормальные там не работают. Нормальные и трудятся кондуктором, продавцом и дворником. А шлюхами работают те, кто хочет быстрых и легких денег, без кучи потраченного времени на образование и карьерный рост от начальных должностей до руководящих...

    Анонім reply 1234

    Золотые слова

    Анонім reply 1234

    Афигенный карьерный рост - от кондуктора и продавца до дворника!

    Анонім reply zerro

    якби ще й якість їхньої роботи відповідала такому заробітку...
  • Дарья

    Салон «Академія, щось таке знайоме, а де він знаходиться?

    Анонім reply Дарья

    С какой целью интересуемся?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up