Гайсинський волонтер привіз з зони АТО арсенал зброї

Гайсинський волонтер привіз з зони АТО арсенал зброї
Правоохоронці отримали оперативну інформацію про склад зброї в одному з гаражів волонтера АТО. Інформація підтвердилася під час санкціонованого обшуку.

У 42-річного  жителя Гайсинського району в гаражі оперативники знайшли сім гранат Ф-1, дві гранати РГД, сім гранатових запалів, п’ять магазинів від автомата Калашнікова та ще 543 різнокаліберних набоїв, - розказують у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Обшук провели в суботу, 20 червня. Коли власнику заявили про обшук, волонтер намагався втекти. Від будь-яких пояснень підозрюваний відмовився. Слідство встановило, що волонтер привіз зброю з зони АТО. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 263 КК та з’ясовують походження боєприпасів.

За незаконне поводження зі зброєю підозрюваному загрожує до 7 років ув’язнення.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Дарья

    Чому його раніше не зупинили та не перевірили на блок-постах, невже так легко провести зброю, це ж не голка в сіні.
  • zerro

    то, напевне сувеніри, або ватна підстава. інакше - ніяк
  • Анонім

    Всех волонтеров нужно проверять - за что живут, чем дышат, строгий учет "получил-отдал". А то выходит живут, не работают, Слава Украине кричат, везде зрада, а потом новые тачки покупают. Одно дело мухлеж с деньгами, а другое проторенная дорожка поставки оружия в Украину. В 20 минутах была статья где описывали как у Гайды АК нашли. И что, она ответила? Хорош бизнес - автомат привез 2000-3000 $ маеш.



    Автомат и Гайда: http://vn.20minut.ua/Kryminal/yaki-trofeyi-privozyat-vinnichani-z-ato-10440123.html

  • Bogdan Severin

    это только начало...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up