Шведські вікінги на мінівені завітають до Вінниці на рок-концерт

Шведські вікінги на мінівені завітають до Вінниці на рок-концерт
На початку липня Вінниця отримає чергову порцію позитиву та драйву. У рамках “Eastern Love Tour” до міста завітають одразу дві музичні команди зі Швеції – “Braincoats” та “Lack of Loud”. Сапортом гуртів виступлять вінницькі рокери “The Spirals”.

“Braincoats” та “Lack of Loud” родом з Уддевалла – мальовничого містечка на західному березі Швеції. “Braincoats” зібралися у 2011 та встигли зробити тур Швецією та Центральною Європою. Тоді ж народився ще один молодий проект, команда зі шкільних друзів “Lack of Loud”.

“Braincoats” та “Lack of Loud”–  це друзі з одного міста, які вирішили придбати мінівен та вирушити у першу спільну музичну подорож. – розповідає тут-менеджер Олександр.- З 18 червня музиканти знаходяться у “Eastern Love Tour”, що охоплює 18 міст в Естонії, Росії, Україні та Польщі. У липні панки завітають до Києва, Білої Церкви, Вінниці, а також виступлять на сцені щорічного фестивалю “Файне місто” у Тернополі”.

Якоїсь певної програми у гуртів немає, хлопці зіграють композиції з останнього ЕР та декілька старих пісень. А от вінничани “The Spirals” порадують новою роботою “Polar Lights”.

Відео дня

“Це буде дійсно щось незвичайне, не схоже на те, що ми робили раніше. – ділиться вінницький організатор Володимир. – Наша креативна команда поставила ціль поділитися зі слухачем якісною музикою, від якої підуть мурашки по тілі, а тіло саме почне танцювати. Сьогодні ми веземо гурти, які грають потужний skate punk у стилі “Scotty doesn’t know”- саундтрека з молодіжного фільму “Євротур”,та punk rock з нотками доброго старого рок-н-роллу. Повірте, це дійсно буде повний відрив”.

Розділяють цю думку і колеги по творчому цеху з Вінниці – рокери “The Spirals”. “Ми погодились зіграти на концерті, оскільки нам по душі така музика. – каже фронтмен гурту Олексій. – Ми самі граємо в подібному напрямі. Будемо грати і матеріал, який ще ніхто не чув. Хочеться, щоб слухачі розуміли, що вони – частина музичної структури, без слухачів вона не існуватиме. Що ми скажемо про сам концерт? Чекайте якісної музики.”

“Це буде наш перший візит до вашої прекрасної країни– поділились “Braincoats” в інтерв’ю для видання “Крок у рок”. – До цього ми не подорожували так багато. Минулого року в нас був тур Центральною Європою, і він пройшов краще, ніж ми очікували, і ми сподіваємося, що цей тур пройде ще краще. Ми вікінги, нам не страшні подорожі. А ще ми гарні хлопці і любимо пиво”.

Хочете відправитися в євротур разом із шведами? Запам’ятовуйте потрібну інформацію.

Що: концерт гуртів “Braincoats”, “Lack of Loud”, “The Spirals”

Де: “Royal Pub”, вул. Коцюбинського, 39

Коли: 2 липня

Початок: 21.00

Вхід: попередній продаж- 40 грн, у день концерту- 60 грн.

Каріна НГОМА

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up