У Калинівці "Ягуар", який повернувся зі Слов'янська, зустрічали з оркестром

У Калинівці "Ягуар", який повернувся зі Слов'янська, зустрічали з оркестром
Близько опівночі з 13 на 14 травня на постійне місце дислокації повернулися військовослужбовці спецпідрозділу «Ягуар» у Калинівку. Їх зустрічали з оркестром та оплесками.

За словами командира спецпідрозділу полковника Олега Плахотнюка, "Ягуар" з 7 квітня цього року виконував завдання у південно-східних областях України. Бійці приймали участь у воєнних діях у Харкові, Ізюмі та Слов'янську. Один з них не повернувся живим додому, ще двоє бійців отримали поранення.  

В розташуванні частини військові пом’янули хвилиною мовчання загиблого товариша. 

Полковник Олег Плахотнюк подякував усім військовим за гідну службу і сказав, що спецпідрозділ приїхав у Калинівку на кілька днів. Коли буде наказ - військовослужбовці повернуться на схід.

{photo_gallery id=4770|}

Коментарі (4)
  • Anonymous

    а почему не вспоминают как Ягуар зимой поливали говном? и что типа это они избивали людей на майдане?
  • Anonymous

    Тебе позор, убогому, достал со своими тупыми высказывания, как тебя Земля то носит? Из-за таких как ты продажных ублюдков, которые не имеют ничего святого в душе, в Украине сейчас и происходит война, ты нечесть, какая мать тебя родила? у неё тоже ничего святого в жизни нет? когда уже Украина очиститься от всей этой мрази !?!
  • Anonymous

    Ягуару - позор! Карателям - позор!
  • Anonymous

    Только что отчиталась о выполнении задания Краматорская рота (сформирована на 2/3 из казаков). Из засады уничтожено 2 БТР, 1 КамАЗ с пехотой, 1 КамАЗ с боеприпасами, убито и ранено около 30 солдат противника. Уйти удалось только 1 ГАЗ-66 с минометом на прицепе. Наши потери – 1 «200-й» и 1 «300-й». Погибший – доброволец из Днепропетровска
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up