«Здається, це іграшка для псіхованих»: продавці ринку Урожай про спінери

«Здається, це іграшка для псіхованих»: продавці ринку Урожай про спінери

Спінери – нова модна іграшка сезону. З нею носяться так само, як колись з тамагочі – скрізь. Іграшка-пропеллер не потребує особливого догляду, в неї не сідають батарейки і вона має антистрес-ефект. Ціни на спінери на ринку "Урожай" починаються від 90 гривень. За 200 можна купити такі, що світитимуться вночі або поблискуватимуть металом.

Ми запитали у місцевих продавців чому іграшка має таку шалену популярність, хто її купує та чи правда, що вона розслабляє і заспокоює нерви.
 

Люба
Продає спінери та книги


– В нас вони з’явились тижні два тому. Ніякого особливого догляду для них не треба. Спочатку були лише пластмасові моноліти, кілька днів тому завезли спінери зі світодіодами. Є зовсім чутливі, які одразу світяться, а є такі, які треба добряче розкрутити. Були в партії і такі, що довелось перепаювати, бо з контактами були проблеми. Найкраще купують моделі червоного та білого кольорів. Зелені, буває, залежуються подовгу. Чи заспокоюють вони нерви – нічого сказати не можу. Сама ними не граюсь. У мене тут багато книг і атмосфера зовсім не нервова.

Леся
Продає спінери та електроніку

Відео дня


– Кілька днів тому завезли металеві. Вони в коробках і коштують дорожче. Але всі шукають варіанти подешевші. Були раніше моделі і з металокераміки, але їх вже розкупили. Жодного разу не цікавилась, кому покупці беруть ці іграшки, дітям чи собі. Сама я крутила її кілька разів, але так, щоб сидіти і гратись, то ні. А от дітей із ними зараз багато ходить.

 

Таня
Продає спінери та іграшки


– Це прямо таки хіт сезону. В мене кілька разів купували іноземці, причому, дорослі і для себе. Я теж маю один екземпляр для себе, щоб погратись. Це мені подарували. Мені подобається, він дійсно заспокоює нерви.

 

Наташа
Продає спінери та біжутерію

– Читала в інтернеті, що це якась мама придумала таку іграшку для своєї дитини. Вона з’явилась давно, але чомусь стала такою популярною тільки зараз. Напевно, хтось викупив патент. Здається, це іграшка для псіхованих. Тих, хто хоче розслабитись і заспокоїти нерви.  

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Серафим «Angry» Погребнов

    Пішли з сином на ринок купили підшипник за 20 гривень, випиляли з фанери заготовку вставили підшипник, краї навантажили риболовними грузилами. Крутиться ого-го як. Щоб було файно - змийте мастило у бензині чи розріджувачі для фарби.

    Анонім reply Серафим «Angry» Погребнов

    Красава! не то что некоторые по имени Анатолий и Серега)))

    Анатолий Ткаченко reply Анонім

    В отличии от некоторых я нормальный человек и для меня релаксация это послушать классическую музыку и почитать интересную книгу. А не поощрять дебилов малолетних этим онанизмом. Видите-ли оно их успокаивает. Интересно а откуда у детей такие стрессы?
  • Анатолий Ткаченко

    Полнейшее отупение нации,у нас и так что молодежь с улицы развита на уровне неандертальцев,с тупым выражением лица и вместо разговорной речи мычащие на мате.Именно для них подобное убожество и выпускается!

    Олексій reply Анатолий Ткаченко

    У вас багато агресії, вам з цим потрібно щось робити. Будьте простішими — це просто іграшка, як брелок, як чотки, як зв'язка ключів, яку крутять в руках перехожі і ні на йоту більше.

    Прокоповна Проня reply Анатолий Ткаченко

    "Это" выпускается для развития моторики у даунов и для домашних животных.

    Анонім reply Анатолий Ткаченко

    Анатолий такой Анатолий! это сугубо Ваше никому не нужное, невменяемое мнение! и не с Вашим складом ума судить про нашу молодежь!

    Анатолий Ткаченко reply Анонім

    Я так понимаю вы знаете мой склад ума?  Или Вы знакомы со мной лично? Если да то представтесь по полной форме а не прячьтесь под вывеской аноним... А то как-то двояко получается, что Вы меня осуждаете и сами не показываетесь. ))) А насчет нашей молодежи, то ей до того уровня когда я был молодежью еще очень далеко.  Хотя я и сам не старый мне всего 38 лет.

    Наша молодежь вместо того, чтобы интеллектуально развиваться и духовно больше тупит в смартфоны и имеют очень ограниченную речь, хотя откуда ей развиваться ведь для этого нужно книги читать.
  • Сергей Сторожук

    ,обнуті люди

    др,чери перейшли на вищий рівень

    Олексій reply Сергей Сторожук

    Заздриш, що залишаєшся на нижчому рівні і все робиш вручну?

    Анонім reply Сергей Сторожук

    ,обнуті люди пишут такую дичь как ты!

    Сергей Сторожук reply Анонім

    вже один др,чер відізвався

    Анонім reply Сергей Сторожук

    что то ты поспешил! еще перекличку др,чил не начинали а ты уже начал с себя!



    Вася, иди катай вату!

  • Тома Палійчук

    І я такого сьогодні купила - малому, він в садочок ходить:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up