Що очікує долар, євро та рубль після обрання глави єдиної Української церкви?

Що очікує долар, євро та рубль після обрання глави єдиної Української церкви?

Об'єднавчий церковний Собор, на якому обрали главу єдиної Української автокефальної церкви, має величезне політичне значення. Які прогнози дають економічні експерти щодо курсу валют, читайте далі.

Дуже важливо, наскільки спокійно відреагують у Україні, чи будуть провокації в країні і на фронті. Якщо все пройде спокійно, можна припустити, що сильних коливань на наступному тижні ми не побачимо, повідомляє сайт «Курс грошей». В такому випадку готівковий долар буде торгуватися в діапазоні 27,95-28,25 гривень. У разі будь-якого «форс-мажору» можливий більш істотне зростання долара.

Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX. Швидше за все, підвищена волатильність, що спостерігалася на минулому тижні, буде мати місце і на наступній. Передбачуваний діапазон котирувань євро в світі на наступному тижні - 1,1200-1,1450 долара за євро.

В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 31,50 до 32,00 гривень за один євро.

Відео дня

Російський рубль продовжить коливання в інтервалі 66-67 рублів за долар.

В Україні готівковий рубль на наступному тижні буде торгуватися в діапазоні 4,15-4,25 гривень за 10 російських рублів.

Читайте також:

Головою помісної православної церкви в Україні обрали митрополита Епіфанія. Що про нього відомо?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    В черговий раз читач не розуміє "журналістику" від Ольги Бобрусь. Черговий раз редакція користується методом  вибіркового "видалення" ( дивно але коментарь Сергія залишили), та не хоче приділяти "перлам" "журналістики" увагу. Давайте разом поміркуємо , кому потрібна така журналістика, коли матеріал читач оцінює як "перл", а коментарях більшість образ?
  • Kazimir

    "20 хвилин" жжьот! Пропоную вам поміркувати що очікує долар, євро та рубль залежно від того з якої ноги я сьогодні піднявся.
    Кесарю кесарево, а Божие Богу!
  • Сергій

    Коли жиди здохнуть на Україні стане краще жити і легко дихати.

    Торонтухин reply Сергій

    Это те жиди, к которым на Гавришовке единственный рейс? Погромче давай.
  • Next

    Об'єднавчий церковний Собор, на якому обрали главу єдиної Української автокефальної церкви, НЕМАЄ жодного відношення до коливань долара, євро та рубля. А анонімні економічні експерти, (зі слів автора) - можуть говорити все що їм заманеться.

    Порошок reply Next

    Ці експерти це валютні бариги з урожаю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up