Покрову вінничани відзначають у черзі за доларами

Покрову вінничани відзначають у черзі за доларами
Сьогодні, 14 жовтня, свято Покрови. Вранці на Соборній біля "Ощадбанку" черга, стоїть близько тридцяти людей. На запитання чого чекають - відповідають, що долари.

- Ми за доларами, - каже чоловік, який стоїть в черзі.

Заходимо в банк, підходимо до охоронця, запитуємо коли будуть долари? Чоловік не знає, радить краще запитати людей.

- Вони ж тут зібралися, значить краще знають коли будуть долари, - розповідає охоронець. - Вчора були, а сьогодні – не знаю.

Відео дня

Проте вже через декілька хвилин надії людей вмирають. В банк заходить жіночка, скоріш за все працівниця, та повідомляє, щоб всі розходилися.

- Вчора все продали. Валюти сьогодні не буде, - каже жіночка.

Черга потроху починає розходитись, проте й були такі, які попри все залишились чекати іноземну валюту.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • винничанин

    Сами себе проблемы на майдане настояли. "Нова влада" работает по старинке - доллары не в банке продаёт, а на базаре, по спецкурсу.
  • Anonymous

    Почему растет курс бакса? Виновата война,которой у нас официально нет,а только АТО. Если вас будут бить и насиловать в темном переулке,то вам тоже скажут -это война!
  • Bogdan Severin

    из-за таких и растет курс, ну на*ера вам 200уе? бизнес на них не сделаешь...

    Anonymous reply Bogdan Severin

    200 баксов нужны на черный день. Ведь через полгода курс может быть 50 грн. Или он должен быть вечным по 8 грн когда прыгали на Майдане. Курс стабильный когда работает экономика,но покажите мне хоть одну страну в мире где произошел переворот и курс был стабильным.

    Bogdan Severin reply Anonymous

    оно купит 200 баксов, отложит на 2 недели, потом деньги нужны будут - сдаст назад. А из-за таких "деятелей" весь этот цирк..... Дибилы, хуле..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up