Оприлюднили модель аеропорту «Вінниця» після реконструкції (ФОТО)

Оприлюднили модель аеропорту «Вінниця» після реконструкції (ФОТО)

Реконструйований термінал аеропорту «Вінниця» матиме площу 11 тияч м2. Реконструюють бомбосховище та приміщення перепланують повністю.  Дивіться модель, як має виглядати аеропорт після реконструкції.

— Проект є унікальним, з виразним фасадом і сучасним інтер’єром. Для міста він стане візитівкою сучасних підходів у розвитку міста. Об’єкт має залізобетонний каркас, деякі панелі перекриття будуть демонтуватись для можливості надбудови 2-го і 3-го поверху. Проект виповідає класу наслідків СС3, розрахований на сейсмічність 7 балів. В складі проекту також запроектовані: насосна станція пожежного і питного водопроводу, сучасний паркінг, з місцями для електричних машин і благоустрій території, — розповідають на сайті компанії «УВТ ГРУП» (UVT GROUP), яка виконує реконструкцію аеропорту «Вінниця».

В рамках реконструкції планують надбудований третій поверх, окремий вхід для VIP персон і двоє гейтів для відправлення пасажирів. Термінал також матиме змогу приєднати телескопічні рукава, можливість розширення міжнародної зони без перепланування технологічного процесу.

Відео дня

— За сучасними вимогами новий термінал відповідає класу А,В енергоефективності. Для досягнення чого були виконані низка заходів, а саме: утеплення фасаду і повна його заміна на сучасні утеплюючи матеріали і керамічне покриття, нове скління на базі фасадних систем Reynaers. Проектом передбачена сучасна система диспетчеризації та автоматизації BMS, на базі обладнання Siemens, яка має контролювати всі параметри температури, враховуючі різні робочі зони, роботу теплового пункту, роботу всіх систем інженерного забезпечення та протипожежного захисту, — повідомляють будівельники.

Дизайн та технологія аеропорту

Дизайн інтер’єрів максимально проявляє металеві конструкції і бетонний каркас будівлі, при цьому лишаючись світлим і просторим. Обладнаний додатковими прозорими ліфтами, металевими сходами з довговічним покриттям. На стелі другого світла і над сходовими шахтами розташовані світлові ліхтарі які надаюсь додаткового освітлення в просторі приміщення і виконують функцію димовидалення, що дало змого уникнути великих повітропроводів димовидалення і компенсації. В будівлі передбачені VIP зали з сучасним затишним інтер’єром і конференц залом.

Технологія аеропорту передбачає пропускну здатність багажної системи до 400 багажів на годину, термінал обладнаний всіма засобами протипожежного захисту, враховує вимоги людей з обмеженими можливостями і обладнаний необхідними медичними заходами.

Планувальні рішення відповідають стандартам ІКАО, для розрахунку потоків людей по терміналу з урахуванням графіку завантаження терміналу по розкладу була використана індивідуально розроблена математична модель, а також модель для розрахунку евакуації людей при пожежі.

Варто додати, що авторське право на проект належить головному архітектору проекту Агафонову Олексію В’ячеславовичу і ТОВ «УВТ ГРУП».

Нагадаємо, на сесії міськради, 31 травня, стало відомо, що державна експертиза погодила проект реконструкції злітно-посадкової смуги вінницького аеропорту. Як розказав керівник департаменту транспорту, енергетики та зв’язку Михайло Варламов, очікувана вартість 1-ої черги реконструкції — 998 мільйонів 1112 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Oleg German

    Зачем слепому фильмоскоп?
  • Kazimir

    І скількі рейсів на день буде?

    Торон Туй reply Kazimir

    От ты занудливый. Рейсы тут вообще не при чем).
  • Максим Руднев

    Зручно буде

    Торон Туй reply Максим Руднев

    Что именно.
  • Ilko

    Когда планово запустят самолеты? Обещали уже в 2019 году

    Торон Туй reply Ilko

    Как только у людей появятся деньги на билеты.

    Поpошок reply Ilko

    Це лише візуал. Он тільки недавно відбувся тендер. Виграв його Альтком. Тепер будем чекати на реновацію смуги. А до ремонту аеропорту, ого го, як далеко. Я б не проти, щоб кудись раян з Вінниці літав, в Краків і в Повну наприклад. Було б супер.

    Поpошок reply Поpошок

    Прагу*
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up