Майже тисячу нелегалів фіскали виявили на Вінниччині

Майже тисячу нелегалів фіскали виявили на Вінниччині
На Вінниччині виявили найманих працівників, які виконують роботи без документального оформлення трудових відносин. Їх у області - 945.

Працівники фіскальної служби проводили перевірку протягом 10-ти місяців. У результаті виявлення нелегальних працівників бюджет отримав понад 377 тисяч гривень податків.

Також за цей час фахівці  провели 94 перевірки, щодо дотримання суб’єктами господарювання  податкового законодавства   при виплаті заробітної плати та інших доходів, як результат порушення виявили у 87 підприємців.

За результатами перевірок до бюджету донараховано 9195,5 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб, пені та штрафних санкцій. В середньому по області сума донарахувань на одне порушення податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів, складає 105,7 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба фіскальної служби у Вінницькій області.

Відео дня

Окрім  того  службовці виявили та залучили  до оподаткування 1112 громадян, які надавали різні послуги без сплати податків, внаслідок чого надійшло до бюджету 346,4 тисяч гривень.

Очільник фіскальної служби Вінниччини Мирослав Продан нагадує, що працюючи неофіційно громадяни  втрачають трудовий стаж і соціальні гарантії.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    пускай проверят АК центр Кротевича ,там все по документах получают минималку  -остальное в конвертике
  • Анонім

    Лишили людей работы. Молодцы. С нынешней рождаемостью пенсионный возраст будет 70 лет. Так, что до пенсии доживут не все. Что касается социальных гарантий, то какие гарантии может дать государство-банкрот работающему человеку?. Естественно, никаких.
  • Анонім

    Кого-то еще можно этим напугать "втрачають трудовий стаж і соціальні гарантії" ? Сейчас если есть стабильность хотя бы на месяц  - это уже счастье. А до пенсии, где всех подравняют под линейку и дадут нищенскую (сейчас даже 100 у.е нет) еще надо дожить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:10 Вакансії в Green cool, Грош та 85 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 23:36 За церковними канонами чи народними традиціями, як правильно вшановувати померлих 21:23 На Вінниччині проводи відзначають аж до Трійці. Історія та традиції поминальних днів photo_camera 21:01 Вісім фільмів про історію України та війну, які варто подивитися play_circle_filled Від читача 18:55 Споруджувати укріплення в “мінус три поверхи” просто на кордоні неможливо 20:16 Гвардієць з бригади «Червона Калина» ремонтує зброю для побратимів на передовій play_circle_filled photo_camera 19:10 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 19:04 Без паніки: вінничан попереджають про роботи з підриву кар'єру play_circle_filled 18:36 «Приємно відчувати, що ти щось зробив». В Агрономічному плетуть сітки для захисників play_circle_filled photo_camera 18:06 Понад десяток пожеж на Вінниччині за добу: є потерпілий та загибла photo_camera 17:17 «Новобудова зруйнує наш дім». Жителі центру Вінниці хочуть скасувати результат громадських слухань photo_camera 17:10 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 17:08 У Вінниці рятувальники вилучили з річки Південний Буг тіло чоловіка 16:18 Він був нареченим «Пташки» з Азовсталі: Третій орден «За мужність» вручили мамі морпіха 15:26 Засудили водія, який вчинив ДТП в якому загинула 20-річна вагітна жінка 14:11 Зіткнення на зустрічній: слідчі встановлюють обставини ДТП, яка забрала життя двох людей 13:57 Вінницький «ЯСКО» розгромив Urban у першому чвертьфіналі Другої ліги чемпіонату України 13:10 Розваги, атракціони, смачні страви, коктейлі, інтерактиви з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 13:01 Вінничанка пропонує перейменувати вулицю на честь загиблого Героя Назарія Гринцевича photo_camera 12:15 Мінус $16 мільйонів для рф: 47 бригада знищила ворожий вертоліт Ка-52
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up