За Калинівкою хлопчик ледь вибрався з Hyundai, яка злетіла з дороги. Водій загинув

За Калинівкою хлопчик ледь вибрався з Hyundai, яка злетіла з дороги. Водій загинув

У суботу, 17 серпня 2019 року, на автодорозі сполученням Калинівка-Вінниця  сталася моторошна смертельна аварія. У поліції розповіли шокуючи подробиці.

Близько четвертої години дня легковик Hyundai Santa Fe злетів з дороги.

— За кермом аватівки перебував 62-річний вінничанин. Водій автомобіля,  рухаючись в сторону міста Вінниці, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Від отриманих тілесних ушкоджень керманич загинув на місці події, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За інформацією правоохоронців, 10–річному пасажиру вдалось самостійно вибратись з автівки та добратися додому, щоб розповісти близьким про трагедію. Хлопчика з забоями доставили до обласної дитячої лікарні, де надали медичну допомогу та відпустили додому.

Відео дня

Іномарку помістили на арештмайданчик.

Обставини аварії з’ясовуються в рамках відкритого  кримінального провадження за ч. 2 ст. 286  (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Дивіться фото з місця ДТП:


Читайте також:

П’яне ДТП під Немировом: водій «ВАЗ» врізався у Sprinter. 5 дорослих та троє дітей у лікарні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Марина Михайленко

    Дороги надо сделать пригодными к езде, тогда и аварий меньше будет. Слава Богу, что ребенок живой

    лишь бы как reply Марина Михайленко

    тоже эксперт по дорогам, да?
  • Олеся

    Люди, схаменіться! Не робіть висновків не знаючи ситуації. Фільтруйте і те, що читаєте, і те, що пишете.
  • Ольга Мілецька

    Як можна писати коли не знаєш, що було насправді. А ми із сином були очевидця и цієї трагедії

    Ирина Корчинская reply Ольга Мілецька

    Це точно! Мовчали би краще. Тим паче що нічого жахливого не було написано. А допомогти дитині це св'яте. Адже у всіх є діти і ніхто не знає як життя вам відплатить коли ви проїзжали повз. Ганьба.

    Инна Винницкая reply Ольга Мілецька

    То якого чорта ви стояли,  Пані і відпустили дитину з забоями додому.. Замість Того щоб тримати коло себе і чекати на швидку.. Ну ла,  а навіщо.. Моя хата скраю,  та?  Не моє  значить байдуже.

    Галина Гнасько reply Ольга Мілецька

    Ольга Мілецька Так чого дитина сама вилазила із машини і сама добиралась додому щоб сказати цю жахливу новину якщо ви були очевидцем?
  • Serqey Usaty

    Писати ж треба щось,от і дороги погані,машина не справна,водій неук,а що водій міг бути не здоровий навіть на думку не спало нікому,а ще могла бути масса факторів...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up