Скільки вінничани готові платити за проїзд у маршрутках. Результати опитування

Скільки вінничани готові платити за проїзд у маршрутках. Результати опитування
  • На сайті вінницької міськради 19 березня опублікували проект рішення про збільшення плати за проїзд у маршрутках.
  • Ми детально про це розповіли та провели опитування на своєму сайті. Підбиваємо підсумки.

Крім нових розцінок, мерія встановлює нові обов'язки для перевізників. У маршрутках мають бути валідатори та їх потрібно обов'язково використовувати для сплати проїзду. Оплата буде по 10 гривень за проїзд. Це не стосуватиметься маршрутів 25Н, 30А і 30Б. Там проїзд коштуватиме 12 гривень. 

Але це рішення попереднє, воно ще має пройти обговорення. Пропозиції та зауваження приймають до 19 квітня. Їх можна подати звичайним листом до департаменту економіки та інвестицій міської ради за адресою Вінниця, Соборна, 59 або на електронну пошту [email protected].

Детальніше про підняття цін та коментарі експертів у матеріалі: Проїзд в маршрутках Вінниці може зрости до 10 гривень — проект рішення.

Відео дня

У матеріалі, який подано вище, ми провели опитування. Запитували — «Скільки ви б погодилися платити за проїзд в маршрутках?». З того часу уже минає тиждень, і ми вирішили перевірити результати.

Долучилося до обговорення 262 людини. Найбільше наших читачів проголосували за варіант «не більше 8 гривень». Найменше — за 4 гривні.

Загальна картина результатів опитування така:

Тим часом експерти наголошують, що подорожчання проїзду використовують для підтримки роботи діючої системи, а закупівлі нових автобусів не варто очікувати. Такий порядок може змінитися, якщо вінницька влада почне купувати в перевізників «транспортну послугу». Що це таке і як вплине на якість перевезень? Про це детально: Ціна на проїзд у Вінниці росте, а комфорт — ні. Як це змінити?

 

Читайте також:

Маску носити скрізь? Роз'яснили, де не можна знімати маску, а де вона не потрібна

«Все ще може змінитися». Вінничанин Влад Сорд, якого затримали у Києві, уже вдома

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (71)
  • Валентина Кононенко Кравчук

    Чому не працюють валідатори,чому люди повинні переплачувати баригам?
  • Елена Мильченко

    7-8 грн максимальный потолок, не больше. Зарплаты тогда не хватит их не подымают к сожалению.
  • Вадим Дедюлин

    Голосуйте гривнями.
    Кого не влаштовує ціна/якість - відмовтеся від послуги маршрутки на користь альтернативного транспорту.
    Силоміць вас не примушують лізти в маршрутку.
    Я за 10гривневий проїзд через зручність в розрахунку.
    Зараз такі ціни що +-8 гривень в день це не удар по бюджету сім'ї.
  • Yuriy Gorbunkov

    Если будут валидаторы, то пусть берут не фиксированную цену, а за километраж (проехать одну остановку 6 грн и через весь город 6 грн). Электронная система легко может контролировать и выполнять такую функцию.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up