На Театральній 23-річна водійка збила 10-річного хлопчика. Дитина в реанімації

На Театральній 23-річна водійка збила 10-річного хлопчика. Дитина в реанімації
Аварія сталася вчора, 23 листопада, близько 17 години на вулиці Театральній. Вінничанка за кермом «Деу» збила хлопчика.

23-річна вінничанка їхала на  автівці «Daewoo Matiz»  по вулиці Театральній. Саме в той час там переходив дорогу 10-річний хлопчик. Кермувальниця допустила наїзд на школяра. Як розказують у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Вінницькій області, за попередніми даними хлопчик переходив дорогу в невстановленому місці зправа наліво по ходу руху легковика.

В результаті аварії школяр отримав тяжкі тілесні ушкодження. Його забрали у реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за за ч.1 ст. 286 КК України. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами винуватцю загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Відео дня

Наразі встановлюються обставини ДТП.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (46)
  • Анонім

    Водитель явно не нарушил ПДД, получил психологическую травму, ремонт автомобиля влетит в копеечку, за что?

    Почему на пешехода не завели дело, за создание аварийной ситуации, которая могла повлечь более серьезные последствия, машина могла вылететь на тротуар и подавить еще пару прохожих или побить несколько автомобилей.

    Водитель понесет ответственнь, если нарушил ПДД.

    Анонім reply Анонім

    Поправлюсь почему не заводят дело на пешехода, а только на водителя. ПДД для всех написаны.
  • Головащенко Влад

    Бляха... ты 2 переулки на тЕАТРАЛЬНІЙ і Артинова дуже небезпечні.. там немає пішохідних переходів- але воно і ясно, адже йде великий спуск і високий підйом- швидкість там не збиють водії, але пробачте, та скільтки може вижати ця маленька машинка.. я дививися відео декілька разів- певен, що швидкість не була великою... + давайте дивитись фактам в одличчя:

    -хлопець не дивився на дорогу

    - перебігав(!!) у неавстановленому місці

    - ще й навскоса- по траекторії руху машини

    - вибігав(!) із-за машини, це ж нульова видимість

    - водій зупинився і допоміг дитині

    - дитина жива, ну кістку зламала- буде наука як не бігати через дорогу, серйозно- скажіть мені будь -ласка- ну хто не бігав через дорогу в дитинстві, але ж КЛЕПКУ треба мати.
  • Анонім

  • Козуб Андрей

    Жаль жінку(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:36 «Приємно відчувати, що ти щось зробив». В Агрономічному плетуть сітки для захисників play_circle_filled photo_camera 18:06 Понад десяток пожеж на Вінниччині за добу: є потерпілий та загибла photo_camera 17:17 «Новобудова зруйнує наш дім». Жителі центру Вінниці хочуть скасувати результат громадських слухань photo_camera 17:08 У Вінниці рятувальники вилучили з річки Південний Буг тіло чоловіка Від читача 18:55 Споруджувати укріплення в “мінус три поверхи” просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі: голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони 16:18 Він був нареченим «Пташки» з Азовсталі: Третій орден «За мужність» вручили мамі морпіха 15:26 Засудили водія, який вчинив ДТП в якому загинула 20-річна вагітна жінка 14:11 Зіткнення на зустрічній: слідчі встановлюють обставини ДТП, яка забрала життя двох людей 13:57 Вінницький «ЯСКО» розгромив Urban у першому чвертьфіналі Другої ліги чемпіонату України 13:10 Розваги, атракціони, смачні страви, коктейлі, інтерактиви з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 13:01 Вінничанка пропонує перейменувати вулицю на честь загиблого Героя Назарія Гринцевича photo_camera 12:15 Мінус $16 мільйонів для рф: 47 бригада знищила ворожий вертоліт Ка-52 11:04 СБУ викрила у Вінниці ворожого агітатора: він виправдовував війну рф 10:05 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 10:00 «Пирогов нині був би на нашій стороні». Для кого пікнік під час війни? 09:39 Понад 60 вулиць без води та 10 без світла: адреси та час відключення 08:49 Сьогодні вітаємо Ірину та Тараса. Історія, заборони та прикмети 13 травня 08:40 Ремонт та обслуговування велосипеда, електросамоката: куди звернутися у Вінниці (партнерський проєкт) 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 6 до 13 травня, які ви могли пропустити photo_camera 20:14 У жахливій автопригоді на Вінниччині загинули водій автівки та його пасажирка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up