На Коцюбинського "Лексус" збив на "зебрі" пішохода

На Коцюбинського "Лексус" збив на "зебрі" пішохода

У Вінниці під колеса іномарки потрапила жінка-пішохід. Потерпілу забрала "швидка".

Автопригода сталася 31 січня близько 18 години на нерегульованому пішохідному переході по проспекту Коцюбинського.

— Попередньо встановлено, що 69-річний вінничанин, керуючи автомобілем "Лексус RX 350",  допустив наїзд на 58-річну жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до вінницької лікарні, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Ford в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Нині поліція з'ясовує усі обставини даної ДТП.

Відео дня

Читайте також:

На в’їзді до Вінниці сталася потрійна ДТП. Один із водіїв був п’яний

На Вінниччині зіткнувся «Ford» та «Renault». Четверо травмованих та один загиблий

Водія, який втік з місця ДТП, шукали у Немирові. Вводили план «Перехват»
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ольчик Шавлюк

    Ви ще забули зазначити, що водій був у нетверезому стані. І данний момент навіть не звязався з родиною потерпілою, яка в важкому стані в лікарні.

    З.А.Глядач reply Ольчик Шавлюк

    І коли це ви встигли одержати підтвердження того,що водій нетверезий? Чи це так,аби 3,14зданути?

    Ольчик Шавлюк reply З.А.Глядач

    Тому, що збили мою маму і є свідки які давали покази і бачили, що він був у нетверезому стані. Тому повірте інформацією анонім я володію.

    Юрий Бондарук reply Ольчик Шавлюк

    "бачили", цього мало! Має бути ВИСНОВОК з наркодиспансеру. Моя позиція однозначна: п'яних ЗА КЕРМОМ - каструвати!

    З.А.Глядач reply Ольчик Шавлюк

    Мої співчуття,бажаю вашій мамі швидшого одужання.

    Але поазники випадкових свідків-це дуже сумнівний аргумент. Невже вони мали з собою пристрої для визначення кількості алкоголю в крові?
  • без

    69 ему  58 ей-да он просто заигрывал с ней...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up