Які будинки отримають ремонт за гроші Вінниці? Перелік адрес

Які будинки отримають ремонт за гроші Вінниці? Перелік адрес
Фото ілюстративне, з архіву «20хв»
  • Вінниця має бюджет на 2021 рік. Він склав 4,6 мільярда гривень.
  • А разом з тим, депутати міськради погодили перелік об’єктів, які будуватимуть та ремонтуватимуть в наступному році. 
  • Склали перелік багатоповерхівок та дворів, ремонти яких профінансують за гроші міста.

У бюджеті громади на 2021 рік знайшли перелік робіт, які планують виконати наступного року. Серед них є завершення ряду довгобудів, такі як будівництво лікарні ШМД на Київській, 68; реконструкція спорткомплексу «СКА», утеплення дитсадків та шкіл.

І оскільки до Вінниці приєднали ще шість сіл, то влада планує і їхню розбудову: зокрема, виділяють гроші на новий водогін, освітлення та закладають кошти на проектування капремонтів закладів освіти, культури в приміських селах.

Ще є вкладка з переліком адрес багатоповерхівок, в яких зроблять капітальні ремонти. У списку більше 100 об’єктів, яким відремонтують покрівлю, подвір’я, труби, замінять вікна у під’їздах тощо. Деякі ремонти зроблять суто за гроші платників податків, а інші — за співфінансуванням з мешканцями. Йдеться про програму 30/70, де меншу частку платять жителі дому, а решту — бюджет.

Відео дня

Для зручності ці будинки ми склали у єдину таблицю, в якій через «вікно» пошуку ви можете знайти свій дім.

До 500 гривень щомісяця, нагадаємо, будуть платити жителям сіл біля Вінниці

 

Читайте також:

Що було зроблено в 2020-му та є у планах на 2021 рік? Звіт мера Вінниці

Яким буде бюджет Вінниці у 2021 році? Рахуємо у вакцинах від COVID

У Харкові їздить «близнюк» нашого VinLine. А яким буде новий транспорт Вінниці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Александр Радаев

    НА ТЕАТРАЛЬНОЙ 47 НАВЕРНО  НИКОГДА НЕ БУДЕТ  РЕМОНТА  А  ЭТО  САМЫЙ  ЦЕНТР ГОРОДА
  • Aleksandr Dvirniy

    за деньги налогоплательщиков
  • Ols Kat

    Ремонт за грошi може отримати хто завгодно. Давай грошi - буде ремонт
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up