Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №46

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №46

Нова Skoda Octavia, десятка легковиків, які найкраще продаються на AUTO.RIA, скільки гривень за Audi e-tron, 5 найпопулярніших електромобілів України та результати найсвіжіших краш-тестів.

Автомобіль тижня: Skoda Octavia

Минулого тижня у Празі була презентована нова генерація «Октавії», яку виробники назвали четвертою. Що ж, буде деяка плутанина після заводських індексів А5 та А7 від попередніх моделей, проте відрізнити від них нове авто буде нескладно: фари знову стали суцільними, радіаторна решітка масивнішою, а дизайн отримав більш виразні ламані лінії.

Ще більше змін відбулося всередині авто: електронний екран замість аналогової панелі приладів, і ще один центральний дисплей для керування бортовими системами, невеличкий перемикач автоматичної коробки передач, і знову ж розмашисті лінії та комбінації кутів. Є новини й по залізу: заплановано гібридні версії з автономним електроходом та ще чимало цікавого. Тож тисніть «читати більше», щоб дізнатись все про нову «Октавію-четвірку»!

Відео дня

Читати більше…

 

Топ-5 електрокарів 2019 року. Що купували?

За десять місяців цього року в Україні першу реєстрацію було здійснено для понад 6000 електромобілів, більша частина з яких легкові, і ще більша – вживані. Досі жодній моделі не вдалося змістити з першої позиції Nissan Leaf, - і дивно лиш те, що електромобілі досі називають електромобілями, а не «Ліфами», як це колись сталось з «Ксероксом», «Памперсом» чи «Джипом». Що ще купували українці, окрім незмінного лідера найближчих років, можна дізнатись із нашої статті.

 

Читати більше…

 

Автомобіль тижня. Audi e-tron

Електричний кросовер від Audi почали офіційно продавати в Україні. «Живих» машин у салонах ще немає, але можна оформити замовлення на e-tron, а згодом вже й отримати сам автомобіль. До того ж, для України виробник встановив чи не найцікавіші ціни: стартують вони з 64 990 євро, і це за «вищу» версію 55 quattro. В той час як у Німеччині за це ж авто доведеться викласти не менше 81 тисячі євро! Якби не місцеві субсидії на покупку електромобілів, німці, напевно, вже б почали «ганяти» нові e-tron до себе, бо ж різниця у грошах добряча!

 

Читати більше…

 

Топ-10 авто з пробігом. Що купують на AUTO.RIA у 2019 році?

Ми могли б просто взяти, і перелічити тут всі автомобілі, які найчастіше продавались на AUTO.RIA за минулі 10 місяців, але це було б занадто просто. І не так цікаво, як у варіанті, який ми просто зараз вам запропонуємо. Отже, спробуйте не тиснути на «читати більше» хоча б 10 секунд, а за той час в умі назвіть не менше 5-ти варіантів, які мали б бути у цьому «Топі». Надто просто? – тоді ще одна умова: VW Passat не загадувати. Почали!

 

Читати більше…

 

Новачки йдуть у бій! В EuroNCAP розбили 4 свіжих машини.

Увага! Розгін… удар! Кілька секунд, і чергове новеньке авто перетворюється на жертву аварії, ще й зумисно створеної. Ми спеціально не сказали «перетворюється на металобрухт», бо насправді кожна розбита у лабораторії машина стає цінним матеріалом для дослідників, які працюють для того, щоб автомобілі щоразу ставали безпечнішими. А покупці, у свою чергу, могли обирати ті машини, які отримали якнайбільше «зірочок» у краш-тестах. Звісно, якщо власна безпека щось значить. Цього разу з металевими та бетонними ударними блоками лабораторії EuroNCAP зустрілись Mazda CX-30, Mercedes-Benz GLB, Ford Explorer та Opel Corsa.

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – цього тижня у нас буде ще більше цікавих новин!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up