Гройсман пояснив, коли Україна зможе розраховувати на вступ до Євросоюзу

Гройсман пояснив, коли Україна зможе розраховувати на вступ до Євросоюзу

Володимир Гройсман, прем'єр-міністр України, зробив заяву про те, що в разі реалізації всіх запланованих реформ в країні, тільки через десять років Україна буде готова вступити в Європейський Союз і зможе подати заявку.

Володимир Гройсман, який раніше був мером Вінниці, підкреслив, що лише через десять років в результаті успішних реформ Україна стане кандидатом на вступ до ЄС.

«Ми беремо курс на євроінтеграцію. Вже є угода про асоціацію з Євросоюзом - дорожня карта трансформації, що відбувається в Україні. Звичайно, ми бачимо, що час, коли ми зможемо подати заявку на вступ, обов'язково настане, але потрібно розуміти - ми повинні виконати домашнє завдання», - зазначив прем'єр.

За його словами, в рамках десяти років, якщо в Україні все буде зроблено якісно і швидко, вона зможе відповідати всім стандартам Євросоюзу, і саме це дозволить Україні вступити в Євросоюз. Але доведеться важко працювати над цим процесом.

Відео дня

Також Гройсман прокоментував процес реформ в країні, відзначивши, що українці, швидше за все, поки не відчувають змін, але в цьому році обов'язково почнеться зростання економіки.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Гройсман у Брюселі.    Яскрава подія.  Що цікавить ниших Європейських  друзів, та наш Уряд? І чому так обережні наші ЗМІ з цілью поїздки . Особиста думка:

             Що нам пишуть у наших ЗМІ?

    "Ми беремо курс на євроінтеграцію"  - гарно сказано, але  не зрозуміло останні 3 роки куди ми прямували? -  чудова картинка для читача на ціль візиту.

     Честність завжди личила Володимиру Борисовичу.



        Для прикладу заяви пана Гройсмана у Брюселі.

    "Гройсман у Брюсселі запевнив, що олігархи не контролюють український парламент"  https://www.unian.ua/politics/1769937-groysman-u-bryusseli-zapevniv-scho-oligarhi-ne-kontrolyuyut-ukrajinskiy-parlament.html"

    "Український парламент на фоні того, що є ряд деструктивних політичних діячів, здатний приймати необхідні рішення. " - чиста правда 18 чоловік з 450 під час закриття чергової сесії яскравий на те прилад ." Петро Олексійович хіба олігарх? Та що Ви, він президент.

    Тепер на ціль візите Володимира Борисовича. Невже розвиток виробництва, зростання соціальних стандартів, іншиими словами все те з чим йшла на вибори вінницька команда. Шукаємо економічну складову.



      "Гройсман про вивезення лісу-кругляку: Україна - не лісопилка

    Грудень 2016 золоті слова премэра.

    "В Україна має створюватися якісний, конкурентний, національний продукт, який має завойовувати міжнародні ринки

    9 грудня 2016, 11:12

    Про це під час "Години запитань до уряду" у парламенті заявив прем'єр-міністр Володинир Гройсман, відповідаючи на питання про скасування мораторію на вивезення лусу-кругляку, на чому наполягають в ЄС, передає Depo.ua."

    Пройшло близько 3 місяців як змінився погляд пана Гройсмана.

       Брюсель В. Гройсман і Жан-Клод Юнкер.

    ""Должен сказать, что Украина понимает последние 2-3 года, что реформы очень важны, масштабы большие, это очень большие изменения. Мы знаем, что выдвигается законопроект о древесине и мне кажется, что это достаточно для того, чтобы выделить 600 млн евро, которые ожидают украинцы. Это будет сделано в ближайшие недели", - сказал Юнкер во время брифинга после встречи с Владимиром Гройсманом.



    Напомним, что В ЕС заявили, что Украина согласилась отменить запрет на экспорт леса в обмен на транш в 600 млн.  http://news24ua.com/groysman-prodal-v-bryussele-ves-les-ukrainy-za-600-mln-evro"

    Дивно як змінює погляд патріота на наші  чудові Карпати всього за 600 млн Єв.

    Це не є  інтереси олігархів, це  щирий патріотизм.

    Припинення конфлікту на Сході та погляд на вибори,  про це краще не писати.   Збереження  Мінських угод, та Економічна блокада Донбасу це тема на якій заробляють і спекулюють усі. До виборів на окупованих тереторіях, так як і до контролю границі ще далі чим Україні до ЄС. Йти на поступки, та що ВИ , це тільки для слабаків, ми будемо клянчити зброю, гроші, торгувати з агресором, але не слухати його думку для, призупинення війни.  Але уряд  та опозицію більше цікавить розподіл потоків вугля та грошей, а не обстріли та смерті жителів.

    Тепер про 10 років перспектив . Хотілось би пошуткувати , але не впевнений що за правління  БПП, та групи Яценюка , з новими спрведливими тарифами, новими реформами , та АТО на сході за 10 років залишиться населення України яке буде щось хотіти. 10 років на реформи? Цинічна брехня, та казки.  Уряду є що продавати, та у кого просити гроші. Але після продажі землі, лісу та залишків державного виробництва ми станемо не цікаві нікому, а не Європі а не США.  І залишиться лише віддавати кредити.

  • Иванов Иван

    да це не вин поясныв а йому пояснылы а вин переказав
  • Иванов Иван

    говорыть люды не видчувають змин та я их так видчув за 18 рокив що геть державу поминяв.а за ци остани рокы  то таки змины що ......
  • Алик

    Людям есть нечего, цены на услуги ЖКХ одни из самых высоких.  А всем вешают лапшу про без виз))))





    Зы. Пусть Гайда ездит по безвизу. И пусть ходит в Польше с портретом Бандеры).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up