Suzuki. 26 тисяч гривень в подарунок - в честь відкриття (Новини компаній)

Suzuki. 26 тисяч гривень в подарунок - в честь відкриття (Новини компаній)

Якщо бути точними, то власне відкриття нового офіційного дилерського салону Suzukі - ДП “Автотрейдинг-Винница”, що знаходиться на вул. Київській, 175, відбулося ще 1 вересня. Але що значить такий проміжок часу в порівнянні з більш ніж 100-річною історією існування цієї японської компанії?

Та за цей час автосалон у Вінниці відвідала не одна сотня потенційних покупців і просто автолюбителів, вже продано вражаючу кількість автомобілів, було проведено десятки тест-драйвів.
 
За чим же приходять покупці до автоцентру Suzuki? За гарантією бездоганної якості, стилем, функціональністю і хорошими цінами!
 
На сьогоднішній день основною сферою діяльності компанії Suzuki є виробництво малолітражних автомобілів, мотоциклів, моторів для човнів. Щороку в світі продається більше двох мільйонів автомобілів та трьох мільйонів мотоциклів. Офіційний дилер Suzuki в м.Вінниця займається не лише продажем, а й післяпродажним обслуговуванням автомобілів.
 
 
Дмитро Янов, керівник відділу продажів ДП “Автотрейдинг-Винница” 
 
“ Я повністю задоволений динамікою продажів та інтересом у відвідувачів. Чесно кажучи, навіть не очікував такої зацікавленості автомобілями. Мабуть, вся справа в яскравому дизайні, комфорті, керованості кросоверів Suzuki та найголовнішому в наш час аспекту – доступній ціні на японські кросовери при технічних характеристиках, що передбачають мінімальні витрати палива. 
 
Для тих же, хто немає змоги купити авто за готівку або звик купувати в рострочку, діє програма кредитуввання від імпортера «Suzuki Finance» з привабливими відсотковими ставками. До того ж валюта фінансування - гривня, без привязки до іноземної валюти.”
 
В салоні неабиякою популярністю користуються новинки. Так, оновлений SX4, який був представлений лише в жовтні, вже знайшов своїх шанувальників, модель дійсно вдала і чимало щасливчиків-покупців вже впевнилися в цьому, тестуючи новим кросовером дороги Вінничини. 
 
Приємно дивують покупців також акційні пропозиції. Так, в рамках акції від ДП «АВТО Інтернешнл», вінничани мають змогу отримати до 26 тисяч гривень* знижки на популярні моделі SUZUKI Grand Vitara, Vitara і Swift! Акція діє в офіційній дилерській мережі, щоправда на обмежену кількість автомобілів, лише до 15 грудня 2016 р.
 
На сьогодні легендарний кросовер SUZUKI Vitara можна придбати по ціні від 415 000 грн. 
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Ціни на позашляховий повнопривідний флагман SUZUKI Grand Vitara з системою 4х4, що допомагає водієві отримувати задоволення від водіння як на асфальтованих трасах, так і на бездоріжжі, зараз починаються з 593 000 грн.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Компактний і динамічний SUZUKI Swift з автоматичною трансмісією можна придбати по ціні від 372 900 грн.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
 
Погодьтеся, перед таким пропозиціями встояти неможливо!
 
Окрім можливості комфорного і вигідного придбання авто, компанія пропонує ряд додаткових опцій обслуговування. Якщо ви маєте авто, якому декілька років, але не маєте часу самостійно продавати – без проблем. При автоцентрі працюють фахівці , що безпосередьо займаються Trade-in.
 
В офіційному сервісі на високому рівні виконується технічне обслуговування автомобілів марки Suzuki, здійснюється їх гарантійний ремонт, діагоностика на новому устаткуванні, ремонт двигуна, встановленя додаткового обладнаня, кузовний ремонт, фарбування автомобілів, працює шиномонтаж.
 
Previous Next
Previous Next Previous Next
 
Більше інформації про автомобілі і знижки - на сайті  suzuki.vn.ua
 
Завітайте в салон ДП «АВТОТРЕЙДІНГ-ВІННИЦЯ», що знаходиться в м. Вінниця, вул. Київська, 175
тел: (0432) 55-60-60
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up