Президента Польщі поминають у Винниці (ОНОВЛЕНО)

Президента Польщі поминають у Винниці (ОНОВЛЕНО)
Одинадцятого квітня, о 12.00 в Католицькому Костелі, що знаходиться в Тяжилові, відбудеться поминальна меса за загиблими в авіакатастрофі під Смоленськом.

Нагадаємо, що сьогодні о 9.50 за київським часом в авіакатастрофі розбився президент Польщі Лех Качинський. Він летів до Росії у складі офіційної польської делегації, в яку також входили останній президент Польщі у вигнанні Ришард Качоровський, президент Інституту національної пам’яті Польщі Януш Куртика, єпископ дивізії Війська Польского генерал Тадеуш Плоскі, православний єпископ польської армії і бригадний генерал Мірон Чодаковскі і голова Національного банку Польщі Славомир Скшипек.

- Про цю катастрофу ми дізналися з польських теленовин, - розповідає отець Казимир, - звичайно нас це дуже вразило та засмутило і ми вирішили провести завтра поминальну месу. Вона розпочнеться о 12 годині. На ній буде присутній єпископ Леон Дубравський, дипломати з польського консульства та представники вінницької влади. Служба буде тривати близько двох годин. Всі, хто бажають висловити свою скорботу нашим сусідам полякам, можуть прийти на службу. Богослужіння відбудеться за адресою Москаленка, 46, - каже він.

Траур в Польше: люди плачут на улицах

Відео дня
Сегодня утром разбился самолет с президентом Польши

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 До Небесного легіону приєднався Олександр Степанищев з Вінниччини 20:27 Що про мобілізацію ув’язнених думають військові? Ми запитали 20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави 16:45 Безкоштовні майстер-класи та багато іншого з благодійним проєктом "Колесо Підтримки"! (Новини компаній) 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка 14:50 Тисячі вінничан на колінах зустрічали Назарія Гринцевича. Герой повернувся додому на щиті play_circle_filled 14:22 Шахрайський кол-центр ошукав українських фермерів на 2,5 мільйона гривень play_circle_filled photo_camera 13:24 П'яна вінничанка не розминулася з металевим парканом 12:25 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці?" (Новини компаній) 12:21 У Вінниці тимчасово відключатимуть газопостачання деяким споживачам. Адреси 11:55 Тренер Володимир Прошин у 75 років пройшов курси підвищення кваліфікації 11:45 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 11:17 Без холодної та гарячої води. Де у Вінниці 9 травня відключать послуги 10:25 З переліку об’єктів культурної спадщини на Вінниччині викреслили низку пам’ятників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up