У Вінниці "Смарту" заборонили транслювати еротику

У Вінниці  "Смарту" заборонили транслювати еротику
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження десяти телекомпаніям. За поширення програм еротичного змісту отримав попередження і вінницький канал „Смарт”, що ретранслював „ХХL”, „Spice”, „Adult Channel”.

- До п’яти провайдерів санкція застосована у зв’язку з тим, що серед інших порушень зафіксовано ретрансляцію програм еротичного змісту, - пояснює заступник керівника прес-центру Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Тамара Кравченко. – Ці програми Національна рада заборонила до включення у перелік програм, що можуть вільно поширюватися на території України.
На попередження Нацради „Смарт” відреагував швидко. Тепер "полуничку" не можуть дивитися навіть ті вінничани, які за перегляд цих каналів заплатили компанії додаткові гроші.
- На сьогоднішній день трансляція таких каналів припинена. Це триватиме до остаточного рішення Національної ради. Якщо вона вирішить зупинити трансляцію – ми так і зробимо. Поки що замість телеканалів на екрані напис: „Трансляція тимчасово припинена”, - розповідає директор телекомпанії „Смарт” Роман Омельчук. – На законодавчому рівні ми маємо право їх транслювати. Проте Національна рада вважає, що ці канали неадекватні.
За словами Романа Омельчука, питання трансляції еротичних каналів спірне саме через суперечність законодавчої бази. Мовляв, законами така трансляція дозволена. Хоча рішення Національної ради вважає такі канали недопустимими.
- Якщо людина звикла до якогось певного каналу, а він припиняє роботу – вона почне шукати його, переходячи до іншого кабельного провайдера, - каже Роман Омельчук. - Через це рішення ми несемо певні втрати. Але наша компанія розуміє, чим керувалась Національна рада, приймаючи це рішення, і тому згодні на цей крок.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    ЗАПРЕТИТЕ СМАРТ В УКРАИНЕ!!!!!!!!!!! БОЛЬШЕ ТОЛКУ БУДЕТ.
  • Anonymous

    Как бы бунт не начался)))
  • Anonymous

    гы тоже проблема у всех интернет есть....

    Anonymous reply Anonymous

    еверест
  • Anonymous

    я б и смарт запретил транслировать
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:17 «Сімейний бізнес» на амфетаміні: на Вінниччині ліквідували наркосиндикат з трьома лабораторіями play_circle_filled photo_camera 16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки 10:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду. РЕПОРТАЖ photo_camera 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 20 травня відключатимуть послуги 09:30 День відкритих дверей у Вінницькому національному технічному університеті. Запрошуємо! (Новини компаній) 09:21 Захисники українського неба знищили всі 29 дронів, якими ворог атакував країну 08:51 В останню путь вінничани проводжатимуть Дениса Слободянюка на псевдо «Еколог» 08:20 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День банківських працівників. Історія, заборони та прикмети 20 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up