ДАІшники Вінниці за планом не штрафують

ДАІшники Вінниці за планом не штрафують
"Найгарячіше" відео дня - таємна зйомка з наради у відділенні Державтоінспекції Бердянська Запорізької області. Там начальник диктує матом підлеглим "план" по штрафах і протоколах. Вінницькі ДАІшники кажуть, що у них ніяких планів немає.

- Жодних планів стосовно здачі протоколів з кожного інспектора у нас не має, - розповідає начальник відділу профілактичних робіт Державтоінспекції Вінницької області Володимир Мотичко, - Немає і загального плану на управління. Є лише один критерій оцінки роботи інспектора – відсутність аварій на довіреній йому дільниці. Навіть якщо інспектор буде здавати багато протоколів – жодних премій він за це не отримає. Це його звичайна робота, за яку він отримує зарплатню. Чим краще він працює, і чим менше аварій трапляється на його дільниці – тим краще це вплине на його кар’єрний ріст.
- В середньому за місяць ми складаємо 20-21 тисячу протоколів, - додає Володимир Мотичко. - От наприклад за січень було 20912 протоколів адміністративних порушень. З них 1780 - це керування в нетверезому стані. Штрафів за місяць накладено на чотири мільйони гривень, стягнуто покищо лише три.

Тим часом на YouTube є відео наради у відділенні ДАІ, на якому начальник ДАІ Бердянська дає підлеглим "план", без якого вони не можуть закінчити зміну.
Вказівки супроводжуються матом: "Не міняємося, поки не буде по вісім протоколів... чотири п'яних кожен день, б*ять, передавати...", - каже один з начальників.

Читайте також:
Начальника облДАІ у Вінниці звільнили за "план по хабарах"?

Відео дня
Коментарі (55)
  • Anonymous

    Новый "разводняк" Винницких ГАИшников! Едут вечером за авто, начинают помаргивать фарами. Притормаживаешь. Подьезжают. Обьясняют, что "вели погоню". Грозят 450-900 грн по протоколу. За 50-100 грн. отпускают! Забывают об одном! ВИДЕОРЕГИСТРАТОР у водителя! Скоро будут увольняться задним числом!
  • Anonymous

    Как же контролировать где они сидели или бабло на карман ложили или просто в кустах книжку читали.Потом остановили утречком пару чел с перегаром и на карман по 1500-2000 грн положили вот и вся работа.Отчёты по безаварийности - бред 150 условий влияющих на безопасность ДД Отчёт результатах работы -протокол.Протоколы нужны и план по ним тоже Если меньше протоколов значит больше бабла на карман у гаишников .А так хоть в кассу государства..Очень редко гаишники составляют левые противоправные протоколы".Протоколы по пьянке- очень нужны и по ним план тоже должен быть -чтобы лишать этих алканов пожизненно прав .Меньше народа погибнет А этот протокол -обжалуется в экспертизе очень легко Слил кровь в пробирку в любом медпункт.Опечатал в соответствии с законом и всегда сможешь доказать что не пил Ну а если действительно пил...извиняй-лишить пожизненно.Можно так же прочитать статью на //posovesti.com.ua||называется +++++ .Скорее всего у них при равном обьяснении нарушения трактуется в их пользу. НО.... незаконно составленный протокол всегда помогут обжаловать активисты "дорожного контроля" ,у них это неплохо получается в части своих членов, в 3 ночи выезжают на конфликт с ГАИ!!!так поработайте "ДК "на благо всех а, не на ролики в Интернете да на Пиар своих адвокатов, а на народ И бесплатно,так как вы всем обьясняете свои действия -якобы вскрываете недостатки в работе Гаи, вот и огромное поле деятельности
  • Anonymous

    Есть фото или видео нарушения- заплати штраф. Не согласен- иди в суд и если суд решить, что ты виновен- заплати в два раза больше за то , что людям мозги крмпосировал. А если не было нарушения- пусть гаец заплатить со своего кармана. И тогда они будут думать, что писать в протоколах. А так что хотят- то и пишут. Что водитель пьяный, обкуренный, без документов и вообще без машины- но все равно виновен и должен дать денег.
  • Anonymous

    Нужно, что бы гаишники только фиксировали нарушения и только с доказательствами техническими, (а не типа два свидетеля- такие же водители, которые хотят подписать даже признание в убийстве- только бы их отпустили). А деньгами и штрафами должна заниматься абсолютно другая структура.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up