Медики рятують журналіста у реанімації - міліція Вінниці шукає свідків

Медики рятують журналіста у реанімації - міліція Вінниці шукає свідків
Міліція припускає, що головний редактор газети «Незалежний кур’єр» Сергій Рибаченко міг стати жертвою невідомих нападників.

За інформацією відділу громадських зв'язків обласної міліції, вчора, 3 лютого, Ленінським міським відділом міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 121 Кримінального Кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».
Поки що йде розслідування. Якщо інформація не підвердиться, справу закриють.
Міліція просить усіх, хто можливо став свідком події на проспекті Космонавтів у ніч з 1 на 2 лютого, зателефонувати за номером "102".
За останніми даними, Сергій Рибаченко вже при свідомості. Лікарі реанімації кажуть, що він у важкому стані та не допускають до журналіста нікого. Дружина потерпілого утримується від контактів із пресою.
Читайте також:
У Вінниці побили головного редактора газети «Незалежний кур’єр»
Редактор вінницької газети «Незалежний кур’єр» із травмою голови в реанімації

Журналист в реанимации: милиция Винницы ждет явки виновных с повинной

В Виннице раскрыли нападение на редактора Сергея Рыбаченко

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    НАУЧИТЕСЬ ФОТОГРАФИРОВАТЬ, или не ставьте на главное БОЛЬШОЕ фото такую ***** (некачественную) фото.
  • Anonymous

    А у меня соседа вчера малолетки избили. Про него напишите? Он нормальный мужик.
  • Anonymous

    Нарешті журналісти згадали медиків

    Anonymous reply Anonymous

    А головне, що незлим словом. Я взахваті!

    Anonymous reply Anonymous

    так пока их петух в задницу не клюнет, то не вспомнят
  • Anonymous

    *Міліція припускає, що головний редактор газети «Незалежний кур’єр» Сергій Рибаченко міг стати жертвою мевідомих нападників* а шо, міг послизнутись і впасти на ніж? і так вісім разів...

    Anonymous reply Anonymous

    откуда инфа про 8 ножей?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up