Зняв труси перед вінницькими даішниками

Зняв труси перед вінницькими даішниками
Інспектори зупинили автомобіль киянина за грубе порушення правил дорожнього руху. Водій провину визнав і підписав протокол. А от пасажир, який виявився власником авто, після суперечки з даішниками пред'явив їм замість документів свій... статевий орган

Знімати інспекторів Державтоінспекції на відео для наших водіїв стало вже чимось на зразок спорту. В результаті одного інспектора звільнили за те, що дулю показав. Іншого - за те, що водія обматюкав. І лише тепер працівники Державтоінспекції помстилися за своїх колег.
Перші дні роботи інспекторів Державтоінспекції з відеокамерами принесли несподівані результати. Інспекторам "пощастило" зняти на відео, як чоловік зняв перед ними труси. Працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль ВАЗ 2109. Трапилося це неподалік села Дяківці Літинського району. Водій авто грубо порушував правила дорожнього руху, за що і отримав протокол. Свою вину він не заперечував і протокол підписав. Але у пасажира машини з працівниками Державтоінспекції все ж виникла суперечка.
- Хто… їздив? Це ви… порушували… !
Працівники Державтоінспекції на провокації чоловіка не реагували. Навчені досвідом, вислуховували матюки мовчки. Але зухвалого пасажира це лише дратувало.
- Чого ти… знімаєш? Заберу камеру!
Дівчина, що вийшла з авто разом із ним, спробувала закрити об’єктив руками, але інспектори продовжували зйомку.
Несподівано пасажир витягнув з трусів статевий орган та почав трусити ним перед камерою.
- Інспектори, що працювали там, намагалися вирішити конфлікт мирно, - розповідає начальник сектору профілактики обласної Державтоінспекції Володимир Мотичко. - Але такої грубої неповаги вони стерпіти не змогли. Чоловіка затримали та доставили до районного відділу міліції.
У райвідділі за злісну непокору працівникам міліції на чоловіка склали протокол. Дві доби його тримали в ізоляторі тимчасового затримання. А 30 жовтня непокірного автомобіліста відпустили додому на Київщину, щоб він устиг потрапити на вибори. Відеоролик з порушником виклали в інтернет, де його подивилася безліч користувачів мережі. При цьому у багатьох виникла думка, що чоловіка засудили незаконно. Мовляв, повинні були за 173 статтею – хуліганство, а не 185.
- Якщо розглядати сам випадок окремо – то це дійсно лише дрібне хуліганство, - каже адвокат Анатолій Грачов. - Чоловіка повинні були судити за 173 статтею. Але тут багато нюансів. Якщо він під час затримання чинив спротив – то може бути і 177 стаття – непокора працівникам міліції, і 185 – злісна непокора працівникам міліції. Якщо інспектори кажуть, що чоловік чинив спротив – його засудили цілком законно. Він ще й навіть легко відбувся, усього дві доби в ізоляторі.
За словами начальника сектору профілактики Державтоінспекції Вінницької області, чоловік відбувся дуже легким покаранням.
- Засудили саме за 185 статтею, тому що при затриманні він почав чинити опір, - розповідає Володимир Мотичко. - За демонстрацію статевих органів можна було б відкривати кримінальну справу. Але суддя виявився дуже лояльною людиною, розглянувши справу, він виніс легкий вирок – дві доби в ізоляторі. Хоча за таке порушення йому світило б і всі 15 діб. Та чоловіка не хотіли позбавляти права потрапити на вибори місцевої влади. Але суть не в тому. Як ви зрозуміли – водії ведуть себе неправомірно частіше, ніж працівники Державтоінспекції. Це вже другий випадок, коли неправомірні дії водія ми зняли на відео. Ще одного такого героя ми зловили у Літинському районі. Він за перевищення швидкості отримав максимальний штраф – 680 гривень. А все тому, що обматюкав працівників Державтоінспекції та погрожував камеру розбити.
Відео, де киянин показує ДАІшникам геніталії, можна подивитися тут:
Киянин показував вінницьким ДАІшникам геніталії (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    По 1+1 було прокоментовано на всю Україну, що на Вінничині не тільки даїшники дулі дають, а й водії показують даїшникам свої "прелєсті". При цьому нічого не було сказано, що водій - киянин.
  • Anonymous

    фу. а больше не о чем писать.. и на главной странице фото выставлять.
  • Anonymous

    ну, раз киевлянин не судится, может видео - постановка: типа актер решил подработать для "показателей" работы ГАИ :)))
  • Anonymous

    fпацану явно нечем хвастаться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 Може бути гучно: жителів Вінницького та Жмеринського районів попереджають про роботи на родовищі 20:21 Жителя Хмільницького району засудили до 12-ти років тюрми за вбивство знайомої play_circle_filled photo_camera 19:43 На місці колишного лялькового театру роблять ремонт. Що тут буде і куди поділи декоративне панно? play_circle_filled photo_camera 19:14 Суд залишив під вартою підозрювану в держзраді Віолетту, яка «зливала» розвідувальні дані Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:38 Горіли офіси. Кадри з ліквідації пожежі на вулиці Зодчих у Вінниці play_circle_filled photo_camera 18:36 Надзвичайники врятували жінку з палаючого будинку у Жмеринці photo_camera 18:11 «Хочете квітів?» Дружина загиблого воїна з Кирнасівки розповіла про вандалізм на могилі чоловіка play_circle_filled photo_camera 17:21 П'яний вінничанин протаранив автівки та намагався втекти від патрульних 17:14 За два роки вінницькі бібліотеки списали майже два мільйони книг російською. Це більше ніж в інших містах 16:25 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:22 У річках України завершився нерест, але рибалки мають дотримуватися норм вилову риби 15:14 Курс «Управління БПЛА»: як у Вінниці навчають збирати FPV-дрони та керувати ними photo_camera 15:06 У Вінниці перекинулась пожежна машина, яка мчала на ліквідацію пожежі на Поділлі play_circle_filled photo_camera 15:00 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:21 Сирський вручив нагороду «Золотий хрест» військовослужбовцю Петру Большуку з Гайсинщини photo_camera 14:04 До 350 гривень за квиток: Скільки коштує доїхати з Вінниці до міст області 13:27 Під час пожежі у Хмільнику загинула жінка 12:19 Раніше судимий чоловік пограбував пенсіонерку у Вінницькому районі та втік до Києва photo_camera 12:05 Секрети найкращих дитячих стоматологів Вінниці клініки "ПАВЛІН"(Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up