У мери Вінниці хочуть поки що п’ятеро

У мери Вінниці хочуть поки що п’ятеро
Поки що їх п’ять. Стільки зареєстрували кандидатів на посаду міського голови Вінниці. Першим заяву подавав діючий мер Володимир Гройсман - партія «Совість України». А от посвідчення у суботу, другого жовтня, першим отримав Антон Бойдаченко - «Свобода». Того ж дня, отримав посвідчення і третій кандидат – Валерій Палій - Народний Рух.

У понеділок, 4 жовтня, до них приєдналися ще двоє – Андрій Клочко - «Всеукраїнська політична партія - Екологія та Соціальний захист» та Володимир Завольнюк - "Європейська партія".
Післязавтра, 7 жовтня, дізнаємося остаточний перелік усіх, хто має бажання очолити Вінницю. Прогнозують, що їх буде семеро.
Порівняно із минулою мерською кампанією 2006 року, вибір невеликий. Чотири роки тому зареєструвалися 21 кандидат. Правда, двоє з них до дня виборів відмовилися брати участь, серед яких був екс-мер Володимир Ваховський. 12 кандидатів отримали в результаті близько 1% підтримки вінничан. Володимир Гройсман тоді переміг із 36%.
Нервували тоді усі. Одна із трьох жінок-кандидаток Алла Алєксєнцева у день виборів навіть потрапила в лікарню з гострим апендицитом.
«Десертом» виборів мера-2006 стали кілька парі. Прихильник Дмитра Дворкіса – регіонал Семен Ханук пропонував «штабісту» Миколи Форманюка поставити на прогноз відсотків своїх кандидатів. Розіграти мали два автомобілі, квартиру і приватний будинок. Утім, усі залишились із квартирами – від парі відмовились. Ще один екс-кандидат Сергій Щетинін виграв у свого брата пляшку коньяку «Хеннесі» - зумів увійти у «п'ятірку» фіналістів.
Сподівань виграти спір цього року мало. Без варіантів, а значить, і вибору…
Читайте також:
Знайди свого депутата

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (151)
  • Anonymous

    плачу , плачу за отопление.......... а батареи то текут, то не запускаются, то еле теплые! Вот и вывод - а нафига платить! лучше сделаю автономку и не буду восхвалять МЭРА за "все хорошее"!
  • Anonymous

    два Гройсмана в Раде! Це забогато!!!!!!!!!!!!!!!! Так деж їхня " СОВІСТЬ України"
  • Anonymous

    А я за Гройсмана голосовать не буду, только потому что благодаря ему мы платим абонплату за отопление с мая по сентябрь месяц, раньше такого никогда не было, у меня друзья и в Харькове живут, и в других городах Украины, смеясь над нами....мол, платите...раз такие богатые.
  • Anonymous

    Якщо Гройсман такий впевнений що за нього проголосують вінничани, чого він тратить міліони на бікборди по всьому місту, лучше знизив би нереальні тарифи на житлово-комунальні послуги, він даже не може навести порядок по городу який заліплений обявами всі дерева, забори і будинки , що для цього потрібно багато ума чи грошей ні.

    Anonymous reply Anonymous

    Це ж скільки дитячих майданчиків висять з неукраїнським обличчям "совісті України" на сотнях білбордів у Вінниці та районі, де їм потрібна більшість. Їхня етнічна група у Вінниці меншість, а у радах вони хочуть більшість.

    Anonymous reply Anonymous

    дик, ви взагалі без обличчя)))

    Anonymous reply Anonymous

    Та ні, "совістоукраїнець" неукраїнського походження, є у мене обличчя. Інакше, з кого б твій гройсман шкуру дер.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up