Як кажуть, талановиті люди, талановиті в усьому. Наші земляки не виключення. Карантин відкрив безліч талантів відомих вінничан. Ніхто вдома не сидів, склавши руки. Городництво, квітникарство, кулінарне мистецтво: усі заняття, таланти і рецепти фотографували і викладали в соцмережі.
Чим займалася Світлана у період карантину, можна зрозуміти з її фотографій у соцмережах. Ось дизайнер на присадибній ділянці з урожаєм вирощеної городини, а тут вона разом із сином Тимуром пишається власноруч спеченими багетами.
А ще Світлана Теренчук, обожнює орхідеї. У дні, коли дизайнер не у студії, а дома на самоізоляції, можна займатися квітами. Зі своіми підписниками поділилася секретом їх догляду.
«Мої 22 орхідеї живуть у воді без кори, без будь-якого грунту, без замочування. Я обожнюю ці чудові рослини, тому вже багато років шукала для них найкращий спосіб росту. Знайшла) Викинула усе стандартне наповнення , видалила відмерле коріння, налила у скляний посуд води на 2-3 см і помістила туди орхідеї. Весь догляд полягає у тому, щоб підтримувати рівень води і берегти рослини від прямого сонячного проміння.Результат мені подобається: поступово корінці набувають зеленого кольору, відновлюються, наростають нові, з'являються листочки і квіти».
Олександр Домбровський під час карантину насолоджувався компанією онуків. Разом із ними та сином займався садом біля дому в Калинівці.
Після роботи по домашньому господарству Домбровські парились в бані.
Цей відомий вінничанин теж на фото у соцмережах показав своїх дітей і сад.
А ще Крученюк разом із двома синами змайстрував годівниці для птах.
Колишній політик свій карантин теж провів дома із родиною та дітьми, займаючись доглядом за садом і городом.
Разом із сином саджали дерева, вирощували городину в теплицях.
Олександр теж показав свій квітучий сад.
А ще поділився із рецептами вишуканих страв, створених на його кухні. Ось один із них, рис по-балійськи.
«Проста в приготуванні страва індонезійської кухні і найпопулярніша! Зазвичай її подають на сніданок. Чесно,плов відпочиває. Беремо 200 грам рису басматі, заздалегідь відварюємо. 1 морква, 1 цибуля-порей, 5 зубчиків часнику, омлет з 5 яєць, смажені рубані криветки 200 грам, 1 половинка курячої грудки порізана кубиками і замаринована в соєвому соусі, спеції...я зазвичай купую їх багато там на Балі. Якщо немає, то ось набір суміші по щіпці: кардамон, куркума, мелена імбир, сушений часник, паприка, червоний перець, коріандр, чайна ложка тростинного цукру».
Читайте також:
Лігосмішник, який полюбляє каву. Про життя та новий бізнес Олександра Теренчука
Весілля на паузі або коли запрацюють причетні до святкової індустрії вінничани
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер