Домашні фотографії: чим займаються відомі вінничани у вимушеній відпустці

Домашні фотографії: чим займаються відомі вінничани у вимушеній відпустці
  • Карантин через пандемію коронавірусу усіх заставляє бути вдома. 
  • Вінницькі бізнесмени, дизайнери і політики не жаліються. 
  • Вони знаходять собі нові заняття, з чим активно ділилися у соцмережах.

Як кажуть, талановиті люди, талановиті в усьому. Наші земляки не виключення. Карантин відкрив безліч талантів відомих вінничан. Ніхто вдома не сидів, склавши руки. Городництво, квітникарство, кулінарне мистецтво: усі заняття, таланти і рецепти фотографували і викладали в соцмережі.

Світлана Теренчук, модний дизайнер

Чим займалася Світлана у період карантину, можна зрозуміти з її фотографій у соцмережах. Ось дизайнер на присадибній ділянці з урожаєм вирощеної городини, а тут вона разом із сином Тимуром пишається власноруч спеченими багетами. 

Відео дня

А ще Світлана Теренчук, обожнює орхідеї. У дні, коли дизайнер не у студії, а дома на самоізоляції, можна займатися квітами. Зі своіми підписниками поділилася секретом їх догляду.

«Мої 22 орхідеї живуть у воді без кори, без будь-якого грунту, без замочування. Я обожнюю ці чудові рослини, тому вже багато років шукала для них найкращий спосіб росту. Знайшла) Викинула усе стандартне наповнення , видалила відмерле коріння, налила у скляний посуд води на 2-3 см і помістила туди орхідеї. Весь догляд полягає у тому, щоб підтримувати рівень води і берегти рослини від прямого сонячного проміння.Результат мені подобається: поступово корінці набувають зеленого кольору, відновлюються, наростають нові, з'являються листочки і квіти».

Олександр Домбровський, політик

Олександр Домбровський під час карантину насолоджувався компанією онуків. Разом із ними та сином займався садом біля дому в Калинівці.

Після роботи по домашньому господарству Домбровські парились в бані.

Олександр Крученюк, заступник голови ОДА

Цей відомий вінничанин теж на фото у соцмережах показав своїх дітей і сад.

А ще Крученюк разом із двома синами змайстрував годівниці для птах.

Юрій Гижко, проректор ДонНУ ім. Стуса

Колишній політик свій карантин теж провів дома із родиною та дітьми, займаючись доглядом за садом і городом.

Разом із сином саджали дерева, вирощували городину в теплицях. 

Олександр Очеретний, модний дизайнер

Олександр теж показав свій квітучий сад.

 А ще поділився із рецептами вишуканих страв, створених на його кухні. Ось один із них, рис по-балійськи.

«Проста в приготуванні страва індонезійської кухні і найпопулярніша! Зазвичай її подають на сніданок. Чесно,плов відпочиває. Беремо 200 грам рису басматі, заздалегідь відварюємо. 1 морква, 1 цибуля-порей, 5 зубчиків часнику, омлет з 5 яєць, смажені рубані криветки 200 грам, 1 половинка курячої грудки порізана кубиками і замаринована в соєвому соусі, спеції...я зазвичай купую їх багато там на Балі. Якщо немає, то ось набір суміші по щіпці: кардамон, куркума, мелена імбир, сушений часник, паприка, червоний перець, коріандр, чайна ложка тростинного цукру».


Читайте також:

Лігосмішник, який полюбляє каву. Про життя та новий бізнес Олександра Теренчука

Весілля на паузі або коли запрацюють причетні до святкової індустрії вінничани

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up