Вінницькі рятувальники вирушили в ООС. Вони розміновуватимуть звільнені території

Вінницькі рятувальники вирушили в ООС. Вони розміновуватимуть звільнені території
  • Сьогодні, 9 червня, загін вінницьких рятувальників вирушив на Схід України, де триває Операція об’єднаних сил.
  • Бійці особового складу гарнізону відновлюватимуть пошкоджені артилерійськими обстрілами житлові будинки у Донецькій області.

Оперативно-рятувальна спецтехніка та автомобілі служби розмінування, укомплектовані  фахівцями, вирушили у райони Донеччини, де ще зовсім недавно  тривали  обстріли. Звільнені  від бойовиків території поволі повертаються до мирного життя, тож наші рятувальники  будуть виконувати небезпечну, але таку необхідну роботу.

Також вінницькі рятувальники, як повідомляє ГУ ДСНС України у Вінницькій області, будуть розміновувати та відновлювати звільнені території.

— Якісно виконайте  свій професійний обов’язок  і повертайтесь живими! — закликав вінницьких бійців  начальник ГУ ДСНС України у Вінницькій області Руслан  Шевчук , проводжаючи особовий склад гарнізону на  завдання.

Відео дня

 

Читайте також:

Героя Володимира Мовчанюка нагородили Орденом «За мужність» – посмертно

В Україні 27 тисяч 856 випадків COVID-19, на Вінниччині — 1175 хворих та чергова смерть

Коментарі (2)
  • Максим Максим

    Инфа для залипухи . Будут бухать в телу и солярку пиздеть и на показуху делать фото для стин газет!!
  • Катерина Паянок

    Зэков кидайте на разминирование, а не молодых нормальных ребят
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up