Власна справа чи працевлаштування?

“Переплітаються долі, а шлях залишається один, бо серце і душа слідує тільки за думками та вчинками, які виконуєш ти.”  

Нам потрібно реалізовувати свої таланти, чи просто ходити на роботу, щоб заробити чергову суму грошей? Що нам потрібно?
Якщо потрібно просто заробити грошей, то де ми їх будемо заробляти.
Куди їх можна використати, що зможемо зробити корисне для себе та інших?

Які питання ви вже собі задавали?!
Сьогодні багато можливостей, які можна і потрібно використовувати. Багато хто з нас вже спробував себе у різних сферах, зіграв певну роль, але так себе поки що не знайшов.

Спробуйте відчути ваше бажання до різного роду діяльності, уявити себе в ролі майбутнього виконавця, наприклад бізнесмена, політика, лікаря, педагога, програміста, юриста, перелік професій довгий, а вибір тільки за вами.

Знайдіть те, що ви полюбляєте робити з натхненням, великим бажанням до постійного розвитку у тому чим ви хочете займатись. Не важливо скільки часу піде, щоб знайти свою справу, важливо наскільки ви зможете себе реалізувати та допомогти іншим знайти себе!
Бо знайшовши себе у чомусь, ви демонструєте на власному прикладі, як можна знайти себе у цьому житті. Власним прикладом ми надихаємо інших до вдосконалення себе та своєї справи.

Можливо, ви маєте гарні ідеї, або реалізовані проекти, так чому б вам не продовжувати реалізовувати свої ідеї та проекти?!
У вас вже є успішний практичний досвід, вдало об’єднуєте навколо себе творчих людей, любите свою справу, допомагаєте людям. Це все є гарним підґрунтям, щоб справді знайти себе у своєму житті.
Шлях у кожного свій, але на ньому нас оточує багато людей, які теж шукають та знаходять себе.


 


 

Коментарі (0)

                                   ...

Вера – это то что двигает нас к своей цели, несмотря на все ситуации в жизни. Так давайте, начнем уже верить в свои...

                                 ...

         Здравствуйте, сегодня с вами поговорим о бренде. А что такое бренд? Издавна принято свою...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:15 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:11 У Вінниці майже 40 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 09:15 Сьогодні — Велика середа. Суть третього дня Страсного тижня і головні правила 09:15 Вінничанка Валентина Порицька понад півсторіччя працює на одному місці Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 08:55 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:24 Сьогодні вітаємо Тамару та Макара. Історія та прикмети 1 травня 22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up