А чи потрібно тобі стати сильнішим?

                                        А чи потрібно тобі стати сильнішим? 

Всім привіт! 
Розповім трохи докладніше про авторській проект і загалом про свій життєвий шлях. 
Почну з проекту. На сьогодні як на мене є досить багато причин, чому потрібно звернути свою увагу на здоров'я дітей! Ви запитаєте мене чому? 

Так ось, декілька вагомих причин: 
1. Не правильно сформоване харчування; 
2. Порушення режиму дня; 
3. Низька фізична активність дитини; 
4. Проведення багато часу за роботою або розвагами з різними гаджетами, що призводить 
до порушення постави та подальших проблем зі здоров’ям. 
5. Недостатньо приділена увага з боку батьків і тому подібне. 

На сьогодні важко батькам та й недостатньо можливо у зв'язку з різними соціально-економічними проблемами приділяти достатньо уваги своїм дітям. З цього ми і маємо сумний наслідок, який і складається з багатьох пазлів нашого життя. Вище перераховані причини гарно відображають теперішній стан здоров’я вашої дитини. Чи не так? 

Що я маю на увазі, якщо сформувати для вашої дитини баланс між перерахованими п’ятьма пунктами вище, тобто систематизувати в одне ціле: харчування, режим дня, фізичну активність, роботу з електронними пристроями та звичайно приділити контроль та увагу з боку батьків,- то сьогодні ми змогли б разом з батьками значно покращити здоров’я дитини, її успішність у навчанні та загалом всебічний розвиток дитини. 

Авжеж, приклад моїх батьків зіграв для мене, чесно кажучи, одну з головних ролей в моєму здоров’ї, саморозвитку та навчанні в цілому. 
За це вам мамо й тато щиро дякую! 
Думаю для кожної дитини батьки є вагомим прикладом та фундаментом у житті. 

Звертаючись до усіх батьків, хотів би сказати, що ваша дитина це ваша підтримка сьогодні й завтра. Неважливо який вік дитини, бо вона вас радує, надихає, допомагає вам вже сьогодні. 
Пам’ятайте, ще недавно ви теж були маленькими дітьми, а вже сьогодні ви повинні бути зразковими та найкращими батьками для своєї дитини у всіх відношеннях – ось так ми зможемо створити справжні родини, що живуть гармонійно з природою та виховують майбутнє покоління здоровим та щасливим. 

З 1 класу по 4 курс ВНМУ ім. Н. І. Пирогова я активно займався легкою атлетикою. За цей час мені вдалося стати багаторазовим чемпіоном області та призером всеукраїнських змагань, а також встановити рекорди на різні дистанції в школі і в медичному коледжі. В 2011 році закінчив ВМК ім. Д.К. Заболотного за спеціальністю фельдшер. По закінченню працював в ВОЦСРДІ «Промінь» - масажист, інструктор в басейні. 

У 2011 році вступив в ВНМУ ім. Н. І. Пирогова. Зараз навчаюся на 6 курсі медичного факультету. 
Хочу пов'язати свою медичну практику з профілактичною медициною, медичною реабілітацією та спортивною медициною. Думаю все так і вийде, так як з самого дитинства дуже люблю займатися спортом, а спортивна діяльність завжди йде пліч о пліч з медициною. Звичайно, були незначні травми, але реабілітація проходила успішно, що і незабаром було доведено особистими рекордами на біговій доріжці. Так що і медична реабілітація мені теж близька не з чуток. 

Сьогодні і в найближчому майбутньому продовжую вивчати все, що стосується здоров'я людини. Займатися профілактичною, спортивною медициною та медичною реабілітацією. 
На сьогоднішній день я веду активний спосіб життя, так як для мене це образ до щасливого і здорового життя! 

Ось і прийшов час починати здійснювати задумане! 
Презентую вам наш проект, що має назву «Персональний тренер вашого здоров’я». 
Маю віру, що мої знання та практичні навики принесуть користь здоров’ю вашої дитини. 

Робимо зусилля на наступних напрямках проекту: навчання здоровому способу життя, спортивна культура, профілактична медицина, мануальна терапія, вертебрологія, медична реабілітація, масаж. 

Мета: Оздоровлення і всебічний розвиток дитини. 

Завдання: 
1. Провести загальну оцінку фізичного стану дитини; 
2. Скласти індивідуальний план фізичного розвитку дитини, режиму дня та раціону харчування; 
3. Допомогти батькам та вдосконалити індивідуальні навички дитини щодо покращення її здоров’я в цілому; 
4. Адаптувати дитину до навантажень з боку опорно-рухової та нервової системи; 
5. Залучення до проекту батьків та дітей віком від 6 до 18 р. 

Кроки реалізації проекту: 
1. Анкетування дитини і батьків; 
2. Первинний огляд та оцінка фізичного розвитку дитини; 
3. Проведення вертебродіагностики, вертебротерапії за клінічним показанням; 
4. Формування плану індивідуальних або групових фізичних тренувань; 
5. Формування раціону харчування із врахуванням стану здоров’я, індивідуальних вподобань та режиму дня; 
6. Спостереження батьками за виконанням дитиною індивідуальної програми оздоровлення; 
7. Аналіз та результати виконаної програми за результатами індивідуального розвитку; 
8. Тренінги, майстер класи від суміжних фахівців; 
9. Змагання та активний відпочинок дітей разом з батьками 

З повагою Андрій Прус, автор проекту. 

Все найцікавіше шукайте тут: 
https://vk.com/personal.health.coach

https://www.facebook.com/groups/personal.health.coach/
 

Коментарі (2)
  • Евгений

    А еще мне кажется, что если подойти близко к автору этого текста, то можно будет услышать звук моря.
  • Евгений

    Блин. Ребята, перед тем, как публиковать, Вы хоть читаете текст? Извините, но кроме матерных слов нечего написать...Серьезно, увольте всех. Попробуйте нанять работников чуть старше 10 лет.

                                   ...

Вера – это то что двигает нас к своей цели, несмотря на все ситуации в жизни. Так давайте, начнем уже верить в свои...

                                 ...

         Здравствуйте, сегодня с вами поговорим о бренде. А что такое бренд? Издавна принято свою...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up