ТОП-9 крутих фестивалів Вінниці у червні!

Літо у Вінниці розпочинається надзвичайно насичено! Ви тільки уявіть - 9 фестивалів лише у червні! Аж 9 цікавих тематичних фестивалів!!! Деякі з них вперше відбудуться у Вінниці, а деякі вже стали традиційними. Отож, як і де "фестивалити" у червні ?! Пропонуємо короткий огляд фестів у Вінниці!

1. Фестиваль подарунків ручної роботи "Vin Art Fest"
 Протягом 4 днів триватиме у Вінниці традиційний уже hand-made фестиваль "Vin Art Fest". Уже всьоме фестиваль проходить у Вінницькому експоцентрі.
 На фестиваль може прийти кожен бажаючий, адже вхід на захід безкоштовний.
 Тут можна не лише переглянути виставку різноманітних виробів ручної роботи, а й  придбати ексклюзивні речі у якості подарунків. Також можна самому презентувати  на фестивалі свої роботи і, навіть, підготувати майстер-клас для відвідувачів.

 Коли: 14-17 червня
 Де: Експоцентр Вінницької торгово-промислової палати, Соборна 68
 Ціна: вхід вільний
 Деталі фестивалю "Vin Art Fest" у Вінниці

2. Міжнародний мотофестиваль ШАТУН-ФЕСТ!  
Ровесником попереднього фесту є всім відомий екстремальний міжнародний  мотофестиваль ШАТУН-ФЕСТ! Шатун-фест - це не просто розваги для байкерів, це  драйвових 4 днів за Вінницею з насиченою програмою цікавих заходів, з крутим рок- концертом, з розіграшем цінних подарунків і незабутньою дозою яскравих вражень.  

 Коли: 15-18 чеврня
 Де: Немирів, Вінницька область
 Ціна: 100-200 грн
 Деталі фестивалю Шатун-фест

3. Фестиваль короткометражок Oscar Shorts-2017 
Для кіноманів яскравою подією може стати фестиваль оскароносного короткометражного кіно - Oscar Shorts-2017. Це, звісно, не Одеський кінофестиваль,  але не менш цікавий кінозахід для вінничан. В рамках цьогорічного кінофесту презентуватимуть 5 короткометражних стрічок Європейського кінематографу, які  отримали відзнаку американської кіноакадемії у 2017 році.

 Коли: 16-22 червня
 Де: кінотетар Родина, вул. Миколи Оводова 47
 Ціна: 20 грн
 Деталі кінофестивалю та більше про фільми дивись тут

4. Всеукраїнський фестиваль екологічної свідомості у Вінниці
Вперше у Вінниці протягом двох днів, 17-18 червня, на площі Європейській відбудеться Всеукраїнський фестиваль екологічної свідомості «DAR»!
Фестиваль пройде під гаслом «Будь в тренді. Живи ЕКО». Це не просто масові  заходи для розваг та відпочинку. За підготовкою та організацією фесту стоїть більше  300 спеціалістів, які готують для учасників та гостей насичену програму  на екологічну тематику. Так на вас чекають лекції, семінари, майстер-класи,  виставки, еко-зони, фотолокації, квести, розіграші і ще багато цікавих речей.

Коли: 17-18 червня
Де: площа Європейська (сквер Козицького)
Ціна: вхід вільний, потрібна лише реєстрація
Все про фестиваль екологічної свідомості

5. Молодіжний фестиваль "TFest" 
Вперше у Вінниці напередодні міжнародного дня молоді проводитимуть фестиваль  для молоді “TFEST”!  Фестиваль має більш навчальний напрямок, хоча й без розваг  не обійдеться.
Так програма фестивалю спеціально розроблена і поділена на заняття для дівчат та  хлопців. Будуть і майстер-класи, лекції, розмови з запитання та відповідями,  фотосесії, практичні школи і, звісно ж, - музичне святкове закриття фестивалю.

Коли: 18-19 червня
Де: Креативний простір Артинов
Ціна: 300-400 грн
Реєстрація та всі деталі фестивалю "TFest"

6. Фестиваль стародавніх традицій «Коло Купала»
Дуже символічним є фестиваль стародавніх традицій “Коло Купала”, який  проводитиметься у день літнього сонцестояння. Теж чергова прем’єра, адже раніше  такого заходу у Вінниці не було. Фестиваль “Коло Купала” - це відродження традицій  святкування прадавнього свята Івана Купала з дотриманням автентичних обрядів. Фестиваль розпочнеться вдень і триватиме до пізньої ночі. Особливістю фестивалю  є те, що перед проведенням будуть проводитись аж 3 репетиції, щоб всі учасники  змогли як слід підготуватись.

 Коли: 20 червня
 Де: площа перед колишнім кінотеатром “Росія”
 Ціна: вхід вільний
 
 Не пропусти фестиваль та дізнавайся всі деталі

7. Кінофестиваль "Відкрита ніч. Дубль 20"! 
Ще один знаковий захід для шанувальників кіно у Вінниці - кінофестиваль “Відкрита  ніч”, який до речі, цього року святкуватиме свій ювілей - а ж цілих 20 років.  Ювілейний кінофестиваль матиме цікавий формат проведення - перегляд фільмів  запланований на ніч. У програму включені як новинки українського кіно так цікаві  світові прем’єри. А ще визначатимуть фільм глядацьких симпатій за допомогою смс-голосування глядачів.

Коли: 24 червня з 22:00 до 25 червня 05:00
Де: Молодіжний центр, вул. Театральна 13
Ціна: вхід вільний
Більше про фестиваль “Відкрита ніч” у Вінниці!

8. Міжнародний етно-фестиваль «Живий вогонь» 
Для любителів музичних фестивалей у червні на Вінничині відбудеться етно- фестиваль “Живий вогонь”. Цьогоріч фест переноситься за межі міста і відбудеться у  містечку Хмільник у Центральному міському парку. Програма фесту незмінна. Безліч цікавих гуртів, нових виконавців, етно-колективів, козацьких забав, танців,  добування живого вогню, розваги для дітей  та багато іншого.
Фестиваль “Живий вогонь” допоможе зануритись у культуру стародавніх козацьких  традицій та українських гулянь.

 Коли: 24 червня
 Де: м. Хмільник, центральний парк ім. Шевченка, Вінницька обл
 Ціна: вхід вільний
 Всі деталі етно-фестивалю Живий вогонь

9. Фестиваль польової кухні пам‘яті Тараса Сича 
Уже три роки поспіль у день Конституції, 28 червня, у Вінниці у центральному  міському парку проводять  фестиваль польової кухні. Фестиваль присвячено пам’яті  вінничанина Тараса Сича, який працював кухарем у батальйоні Київська Русь на  Майдані, воював на сході і загинув у “Дебальцівському котлі”.
На фестивалі готуватимуть у польових умовах різноманітні страви та частуватимуть  усіх бажаючих. Окрім кулінарної частини на гостей чекають концерти за участі різних  музичних колективів.

 Коли: 28 червня
 Де: Центральний міський парк, Вінниця
 Ціна: вхід вільний
Все про фестиваль польової кухні у Вінниці

Отож, відпочиваймо цікаво, весело, корисно! Розважаймось на фестивальях у компанії друзів та родини. Буде весло у Вінниці й за містом.
Червень у Вінниці точно не буде нудним! Афіша Вінниці кожного дня не менш цікава!

Коментарі (0)
Telegram-бот MoeMisto.ua - твій  помічник  для вибору дозвілля

Афіша Вінниці MoeMisto.ua стає все доступнішою. Тепер кожен вінничанин зможе отримувати інформацію про всі заходи у місті...

10 ідей для активного відпочинку у Вінниці!

Вінницю уже багато раз визнавали найкомфортнішим містом для життя! Але це не лиш комфортне місто! Це місто, де можна круто...

ТОП-9 крутих фестивалів Вінниці у червні!

Літо у Вінниці розпочинається надзвичайно насичено! Ви тільки уявіть - 9 фестивалів лише у червні! Аж 9 цікавих...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up