Telegram-бот MoeMisto.ua - твій помічник для вибору дозвілля

Афіша Вінниці MoeMisto.ua стає все доступнішою.

Тепер кожен вінничанин зможе отримувати інформацію про всі заходи у місті не лише на сайті MoeMisto.ua чи у Facebook, а й у Telegram.
При чому допомагати знаходити цікаві анонси у Вінниці у телеграмі буде допомагати наш віртуальний чат-бот. Поспілкуватись з чат-бот асистентом можна за адресою https://t.me/moemisto_vn_bot

Можливості віртуального помічника включають у себе пошук та підбір анонсів, подій та заходів по відповідним параметрам, а саме:

  • Пошук анонсів по даті проведення заходу. Для цього вам потрібно просто обрати день (сьогодні чи завтра) або ж вказати дату, яка вас цікавить.
  • Підбір анонсів по тематичним рубрикам, таким як концерти, вечірки, дитячі заходи, кіно, подорожі та інші.
  • Афіші розваг та відпочинку у закладах чи по місцях проведення. Тобто наш telegram-бот вам підкаже, які концерти будуть у філармонії, чи які вистави у театрі та які вечірки у вашому улюбленому нічному клубі.
  • Пошук заходів у Вінниці по вашим індивідуальним запитам.

І все це - миттєво та доступно для кожного з вас.


А ще, якщо вас цікавить куди піти на вихідних  н-д, у Києві, Львові чи Одесі, обирайте інше місто і бот допоможе відшукати потрібний захід.

Функції нашого афішного чат-бота не обмежуються лише спілкуванням. Наш чат-бот піклується про те, щоб ви були в курсі всього, що відбувається у Вінниці. Підписавшись на бот, ви зможете отримувати розсилку з анонсами найцікавіших заходів, щоб оперативно дізнатись інформацію про найцікавіші концерти, вистави, дитячі шоу, виставки, тренінги та вечірки і купувати найкращі квитки онлайн.

Згодом наші афішні чат-боти будуть запущені і на інших платформах, включаючи Messenger від Facebook та Viber.
Отож, підписуйтесь на Telegram-бот Афіша MoeMisto.ua, спілкуйтесь, та сміливо обирайте де відпочити та куди піти у Вінниці!

Коментарі (0)
Telegram-бот MoeMisto.ua - твій  помічник  для вибору дозвілля

Афіша Вінниці MoeMisto.ua стає все доступнішою. Тепер кожен вінничанин зможе отримувати інформацію про всі заходи у місті...

10 ідей для активного відпочинку у Вінниці!

Вінницю уже багато раз визнавали найкомфортнішим містом для життя! Але це не лиш комфортне місто! Це місто, де можна круто...

ТОП-9 крутих фестивалів Вінниці у червні!

Літо у Вінниці розпочинається надзвичайно насичено! Ви тільки уявіть - 9 фестивалів лише у червні! Аж 9 цікавих...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 Shahed 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up