Мати хворої дівчини звертається до всіх небайдужих до чужої біди

Мати хворої дівчини звертається до всіх небайдужих до чужої біди
  • Вікторія, 20-річна студентка, в червні цього року перенесла онкооперацію.
  • Також дівчині провели хіміотерапію, після неї необхідна тривала реабілітація.
  • А потім знову хімія, операція. Мати хворої просить про допомогу.
     

- Дуже прошу, небайдужих до чужої біди людей, допоможіть будь ласка, - звертається до всіх Тетяна Шевчук, мати хворої дівчини. - Зараз Вікторії вкраї необхідні крапельниці, уколи, а після підтримуючого періоду її знову чекає хімія та операція. 

У хворої дівчини росте дворічний син. Мати Вікторії благає про допомогу, аби він не ріс сиротою. Коштів в родини не має. 
- Ми з Вікторією безмежно вдячні всім хто відгукнувся на наше горе, хто допоміг в тяжку хвилину, коли потрібно було негайно придбати необхідні для життя доньки ліки, - говорить Тетяна. - Низький уклін вам і довічна вдячність за матеріальну підтримку і нехай Господь Бог посилає всім вам і вашим родинам здоров’я, достаток, удачу в житті.

Дані для перерахування  благодійної допомоги:
№ картки   5167 4901 2237 9796  в Ощадбанку 
На ім’я Шевчук Тетяна Юріївна  

Відео дня

Картковий рахунок  № 26 2015 00 34 25 73  у  Вінницьке облуправління  АТ «Ощадбанк»  № 10001/0166  м. Калинівка на ім’я Шевчук Т. Ю., код  (ІПН) 2918811449, МФО банку 302076.

тел. мами хворої (097)6008051  Тетяна Шевчук
тел. бабусі (098)7106524 Любов Мацедонська  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • З.А.Глядач

    "У хворої дівчини росте дворічний син."

    Автор сам розуміє абсурдність цієї фрази?

    ALINA SOLOGUB reply З.А.Глядач

    А що тут такого ? Дівчині 20 років. Народила в 18. Не розумію що вас бентежить в цьому.

    З.А.Глядач reply ALINA SOLOGUB

    "Народила в 18"  То яка вона дівчина? У нас чомусь досі соромляться жінку назвати жінкою. У нас 60-літніх бабусь обзивають "дєвушкамі".

    ALINA SOLOGUB reply З.А.Глядач

    Не розумію вас, навіщо ці дискусії, тим більш під такою статтею? Людина просить допомоги, і не важливо вона дівчина чи жінка, має сина чи не має. Людина потребує допомоги.

    З.А.Глядач reply ALINA SOLOGUB

    Та тому,що якраз на тому,що "у неї є мале дитя",здебільшого все і будується. Розрахунок на те,що "добрі люди" миттєво кинуться переказувати кошти,щоб допомогти матері. І зверніть увагу,у більшості випадків кошти потрібно переказувати не на рахунок особи,яка потребує допомоги,а на картку матері(брата,сестри,бабусі)... Навіть,якщо ця людина може все робити самостійно. Це вже ввійшло у "традицію".

    Оксана reply З.А.Глядач

    Я думаю що дають номера родичів,бо хвора часто у лікарнях і її не до того, щоб бігати по банках.
  • Антон

    Підскажіть їй хтось, щоб зробила картку Приватбанку. Ну хто буде їхати в банк, стояти в черзі в Ощадбанку, щоб перекинути 50, 100, 200 гривень?...

    Nataliia Voitiuk reply Антон

    Так в Приват 24 на любую карточку в мире можно успешно скинуть деньги. Было бы желание.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up