У бібліотеці показали фотографії малюків, які народились 800-грамовими

У бібліотеці показали фотографії малюків, які народились 800-грамовими
Фотопроект "Пташенята", присвячений Міжнародному дню підтримки передчасно народжених дітей презентувала 14 грудня в бібліотеці імені Тімірязєва вінницький фотограф Аліса Пирогова.

До уваги відвідувачів представлено три стенди з 24-ма фотографіями. Експозиція поділена на три частини.

- У першій зоні фотографії діток які щойно народились і важать до двох кілограмів. З іншого боку – дітки які вже набрали вагу. Так звані надихаючі фотографії. Посередині - фотографії з лікарні. Хотілось показати, як вони там живуть, бо це довготривалий період. Дитинка у 800 грамів – дуже маленька. Вона не вміє дихати самостійно та дуже безпорадна, - каже фотограф Аліса Пирогова.

Previous Next

Відео дня

Ціль фотовиставки - ознайомити вінничан із дітьми, які народились передчасно та тими, хто успішно пройшов цей період та виходив своїх "пташенят" в лікарні та вдома.

На виставці також збирають гроші в благодійну скриньку для купівлі медичного обладання у відділення недоношених дітей Вінницької дитячої обласної лікарні та речей для передчасно народжених діток, які передадуть у пологові будинки міста.

За словами кураторки проекту та лікарки-падіатра Тетяни Червяк, на проект її надихнула робота неонатологом, більшість батьків бувають розгубленими .коли запланована дитина зявляється на світ раніше, тому їх потрібно підтримати та надихнути гарними прикладами.
 

Проект створений за підтримки ГО "Територія мам", сімейного центру "Родинна колисочка", фотостудії White studio та бібліотеки Тімірязєва.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Недоношенные теперь норма?

    Дарья reply Анонім

    І тепер і завжди, вони нічим не відрізняються від інших.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:17 До Небесного легіону приєднався солдат Віктор Ваврух з Бару 20:40 Танцівниці «Golden age 60+» вибороли перше місце на Відкритому Чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 20:05 Вінницький ліцей №27 провів найбільше ярмарків та зібрав рекордну суму для ЗСУ play_circle_filled photo_camera 19:29 П'яний водій на Audi насмерть збив велосипедиста у Лаврівці Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:57 Переоформлення авто онлайн: чи справді можна це зробити за 15 хвилин та які є нюанси? 18:21 Військовозобов'язані розпочали оновлювати дані у ЦНАПах Вінницької громади 18:04 Рашисти шукають «козячі» стежки. Саперам потрібен монокуляр нічного бачення play_circle_filled 17:38 Всі п’ять команд «Вінницьких вовків» здобули золото на чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 17:17 «Сімейний бізнес» на амфетаміні: на Вінниччині ліквідували наркосиндикат з трьома лабораторіями play_circle_filled photo_camera 16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up