Всеукраїнський Велопробіг «Захід - Схід» сьогодні заїде у Вінницю

Всеукраїнський Велопробіг «Захід - Схід» сьогодні заїде у Вінницю
Велопробіг Захід – Схід стартував 16 липня в Чопі. Позаду в учасників, серед яких бійці АТО та люди з інвалідністю, вже вся західна Україна. Вчора велосипедисти були в Летичеві. Сьогодні, 31 липня велосипедисти проїдуть близько 50 кілометрів по вінницьким дорогам.

Учасники велопробігу багато фотографують та зустрічаються з різними людьми. Нещодавно познайомились з солдатом медзагону 128 бригади Вадимом Свириденком. Він отримав тяжке поранення під Дебальцево, був у полоні в терористів. Зараз в чоловіка немає обох рук та ніг. Але в нього дуже сильний дух.

- У Вадима вже є протези і він, завдяки активному спортивному минулому, швидко вчиться ходити і має намір в найближчому майбутньому навіть бігати і їздити на велосипеді. Він навіть жартома пошкодував, що поки не може приєднатися до нашого велопробігу, - пишуть на офіційній сторінці велопробігу «Захід – Схід».

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Кожен бажаючий має можливість приєднатися до всеукраїнського велопробігу. А для людей з інвалідністю організатори мають навіть спеціальні трьох- і чотириколісні велосипеди.

За словами організатора велопробігу, ветерана АТО Костянтина Самчука, головною метою проекту є показати єдність та одностайність від Заходу й до Сходу України, залучати до взаємодії ветеранів АТО та на власному прикладі продемонструвати, що кожен може допомогти у біді пораненому чи сім’ї загиблого учасника АТО. Упродовж маршруту організовуються зустрічі із патріотичною молоддю, учасниками АТО, активістами, громадськими діячами.

На Вінниччині велопробіг стартує о 8 годині ранку на кордоні Вінницької та Хмельницької областей. В 10 годині велосипедисти заїдуть в Літин, а в 15 годині зустрінуться у Вінниці біля Епіцентру.

О 16 годині відбудеться урочистий захід на Майдані Небесної сотні, після чого учасники відправляться на завод ТМ “Фруктона”.

Підтримати сім’ї учасників АТО можна перерахуваши гроші на карту ПриватБанку 4149 6258 0110 9016 (Самчук Костянтин Володимирович)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up