Вінницька баскетболістка стала дванадцятою на чемпіонаті Європи в Італії

Вінницька баскетболістка стала дванадцятою на чемпіонаті Європи в Італії
В м. Удіне (Італія) відбувся чемпіонат Європи з баскетболу серед жіночих молодіжних команд (U-20) у вищому дивізіоні. Вихованка Вінницької МСДЮСШОР з баскетболу Вікторія Хомяк в складі «жовто-синьої» команди посіла 12-е місце.

Збірна України переможно розпочала чемпіонат Європи, здолавши Швецію - 51:59. В другому поєдинку українки програли Сербії - 54:78. Команда Марини Ткаченко поступилася і в останньому матчі першого групового етапу – Словаччині – 61:72.

В стартовій грі другого групового раунду наша команда здолала Нідерланди - 59:50. Далі виграла в збірної Італії – 56:54 і поступилася полячкам – 54:67. Друга перемога над Швецією (56:47) допомогла нашій команді залишитися в елітному дивізіоні «А».

Залишилося провести два поєдинки за 9-12 місця. Там наші дівчата програли: Нідерландам – 59:84 і Чехії – 54:67. Отже, українська команда залишилася дванадцятою. Нагадаємо, протягом чемпіонату збірна України через травму втратила свого лідера Міріам Уро-Нілє, котра зіграла лише в п’яти матчах. Однак Міріам у підсумку все одно на першому місці серед усіх учасниць за середньою кількістю очок за матч (18). А українка Тетяна Антонюк упевнено лідирувала протягом усього чемпіонату за підбираннями (15 у середньому за гру).

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up