«Нива» в рідних стінах перед власними вболівальниками пригальмувала одного з лідерів (Новини компаній)

«Нива» в рідних стінах перед власними вболівальниками пригальмувала одного з лідерів (Новини компаній)

Нива в рідних стінах перед власними вболівальниками пригальмувала одного з лідерів,  "темну конячку" чемпіонату!

З 2019-го!!! року Нива грала за порожніх трибун, спочатку дискваліфікація, потім пандемія і ось після 2 років! вболівальники майже заповнили стадіон (точніше футбольну базу) і навіть враховуючи обмеження, компактний міні-стадіон створював атмосферу й ефект заповненості, а "голодні" до живого футболу вінничани гучно підтримували Ниву від стартового до фінального свистка!

І це принесло свої плоди, наприкінці матчу,коли кількість моментів,переросла в якість і Нива здобула вольову нічию з присмаком перемоги(враховуючи, що не забили з пенальті, перед тим як зрівняли рахунок в останній атаці матчу!). Цілком справедливий підсумок гри і коли обидві команди прагнуть будь-що перемогти,як правило саме такі драматургії й трапляються.

Також додав "вінницького перцю" градусу матчу Олександр Теренчук, відомий вінницький і український шоумен, який за 30хвилин до початку матчу піднімав настрій і заводив вінницьку торсиду, що в підсумку допомогло вболівальникам на протязі всього матчу почувати себе розкуто.
Привітали, по традиції, представників команди з днем народження (Ірина Ларкіна, масажист і гравець Вадим Хохлов, отримали від вболівальників клубні шалики). Респект матчу, це вихід на гру в футболках з зображенням Дмитра Білика,гравця Ниви,який нещодавно переніс мікро-інсульт, ЗДОРОВ'Я і швидкого відновлення Дмитре, ти потрібен команді!

Сама гра, особливо її перша половина це суцільна безкомпромісна боротьба, звідси 1 тайм фактично зіграли без моментів,які слід вважати 100%-ми, але це не заважало насолоджуватися живим футболом, градус матчу тільки наростав.

В перерві, було проведено конкурс для вболівальників, пробиття пенальті Карабіну Івану,воротарю Ниви і набивання м'яча, призом була клубна,ігрова футболка Ниви.

Хто долучився до перегляду лиш другого тайму, то потрапив в "яблучко", він вийшов насиченим, комбінаційним, команди таке враження, в 1 таймі, придивлялися як один до одного,так і до специфічного покриття (особливо для галичан), щоб в 2 таймі видати те,за що всі ми любимо футбол.

Моменти почали з'являтися один за одним, кожен прагнув забити м'ячі і перемогти і першим це вдалося зробити гостям, за 10 хв. до кінця матчу, з пенальті, яке заробили на рівному місці,після того як капітан вінничан по зрадницьки промахнувся по м'ячу,далі вихід один на один і наш захист був змушений відверто фолити, добре, що тільки ціною жовтої карточки. Роман Лебедь впевнено переграв Максима Гурідова. І тут гості подумали, що гру зроблено й Нива не знайде в собі сили відігратися, але не так сталося як гадалося, господарі за 10+5 доданих хвилин просто "сиділи" на воротах гостей, і в цей проміжок галичани мали дві контратаки,які мали закривати гру,але зіграло правило, не забиваєш ти, забивають тобі і спочатку Нива заробляє пенальті, яке на прикрість вінничан не було реалізовано,воротар дав шанс своїй команді,але його гравці не підтримали, а ба більше,почали відверто симулювати і тягнути час, а один з гравців Карпат, навіть спробував ганебно "почаклувати", перед подачею кутового,почав перестрибувати через круглого і на нього плювати, ось такі "новітні" методи здобуття трьох очок були в гостей.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up