Два вінницькі фрі-файтери виграли Кубки Буковелю і здобули перепустки на професійний ринг

Два вінницькі фрі-файтери виграли Кубки Буковелю і здобули перепустки на професійний ринг
«січовик» з Вінниці Ігор Куцький

Фінішував четвертий тур Кубку Буковеля з фрі-файту, який є українським різновидом змішаних єдиноборств. На ньому розіграли три Кубки дивізіону «В» (аматори).  

Нагадаємо, Кубок Буковелю з фрі-файту – це один з найпрестижніших турнірів, який збирає найсильніших спортсменів України. У ваговій категорії до 61,2 кг відзначився вінничанин Юрій Миколюк. Вихованець СК "Січ" (тренер – Ігор Дишливенко) здобув дві перемоги. У першому поєдинку він переміг вЮрія Буджиганчука (Яремче, СК "Рись").  А у другому опонент нашого бійця Артем Мисак (Дніпро, СК "Вітязь") через розсічення не зміг продовжувати бій.

У ваговій категорії до 65,8 кг інший «січовик» з Вінниці Ігор Куцький також здобув дві перемоги. На старті він переміг Дмитра Полторацького (Дніпро, СК "Вітязь"), а в наступному бою здолав Андрія Ткачика (Тернопіль, СК "Характерник»).

– Наша команда була «темною конячкою», невідомою нікому, а ми здобули два Кубки. В дивізіоні «В» Кубку Буковелю виступали дорослі бійці, а наші спортсмени були наймолодшими учасниками. Зокрема, Ігорю Куцькому – 16 років, а Юрію Миколюку нещодавно виповнилося 18 років. Але вони перемагали на турнірі іменитих суперників, – сказав тренер збірної Вінниччини з фрі-файту Ігор Дишливенко.

Відео дня

Як повідомив Ігор Дишливенко, два наших володаря Кубків Буковелю здобули право наступному року виступати в професійному дивізіоні «А», тобто битися за пояс. 
Відрядити та екіпірувати наших провідних спортсменів на Кубок Буковелю допомогли обласні федерація фрі-файту і осередок «Батьківщини молодої».   

– Ми задоволені результатами на Кубку Буковелю, який є одним з найпрестижніших турнірів в Україні. Там наші провідні бійці привернули до себе увагу промотерських груп – наприклад, компанії «Пересвіт». Переможців Кубку Буковелю можна ставити у приклад – своїми успіхами вони надихають займатися фрі-файтом інших вінничан, – прокоментував в.о. президента Вінницької обласної федерації фрі-файту Вадим Кудіяров.  

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up