Вечори боксу: «Інтер» покаже кращі поєдинки Олександра Усика (Прес-служба Інтер)

Вечори боксу: «Інтер» покаже кращі поєдинки Олександра Усика (Прес-служба Інтер)
  • З 20 по 24 квітня телеканал «Інтер» влаштує для своїх телеглядачів вечора великого боксу: покаже кращі поєдинки нашого чемпіона Олександра Усика. Кожен з цих боїв зіграв важливу роль в долі і кар'єрі українського боксера.

«Після свята Великодня настане Світла седмиця, - говорить керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадемін. - У цей період прийнято ходити в гості до близьких і рідних. Але сьогоднішня ситуація з коронавіусом не спонукає до цього. Ми також просимо своїх телеглядачів залишатися вдома, дотримуючись карантинних обмежень. І, звичайно ж, залишаючись вдома, включати «Інтер» і дивитися «Великий бокс» за участю зірки світового рівня Олександра Усика. Ми вирішили це символічним - показати в Святу седмицю найяскравіші поєдинки за участю людини, яка, будучи православним християнином, вірить в Бога, в себе і свої сили. Ми покажемо блискучі поєдинки нашого чемпіона, які були непростими і принесли йому світову славу».

 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 

20 квітня в 00:00 телеглядачі «Інтера» побачать перший поєдинок Олександра в рамках Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) проти німця Марко Хука. Зустріч боксерів проходила в вересні 2017 го в Берліні на арені Max-Schmeling-Halle. Тоді українець здобув перемогу над суперником технічним нокаутом.

 

 

21 квітня в 00:00 - півфінальний бій WBSS за титул WBC з латишем Майрісом Бріедісом, який пройшов в січні 2018 го на Arena Riga в Латвії. Це був один з найскладніших поєдинків в кар'єрі українця: до кінця було неясно, кому дістанеться перемога.

 

 

22 квітня о 23:50 - фінальний бій WBSS проти росіянина Мурата Гассіева відбувся в липні 2018 року в Москві. Це був дійсно великий бій, здобувши перемогу в якому, Олександр отримав звання абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі, Кубок Мохаммеда Алі і пояс журналу The Ring.

 

 

23 квітня о 23:50 дивіться на "Інтері" поєдинок, в якому Олександр Усик провів захист титулу абсолютного чемпіона світу, зустрівшись на рингу з британцем Тоні Белью на СК «Манчестер Арена» в листопаді 2018 го. Це був непростий бій: по ходу поєдинку Усик програвав за очками і зміг перемогти лише завдяки нокауту. Як це було - дивіться в нашій трансляції. До слова, для Белью ця поразка стала третьою і останньою в профі-боксі: він закінчив кар'єру відразу після поразки від Усика. А сам Усик оголосив про припинення виступів у першій важкій вазі.

 

 

24 квітня о 23:50 - дебютний поєдинок Олександра Усика у важкій вазі. Він відбувся в жовтні 2019 го на Wintrust Arena в Чикаго. Його опонентом в рингу став американець Чазз Уїзерспун після того, як початковий суперник - голландець Тайрон Спонг - за п'ять днів до виступу провалив допінг-тест. Бій з Чазз увінчався технічним нокаутом Усика: він став офіційним претендентом на чемпіонський пояс за версією WBO, яким на даний момент володіє Енді Руїс.

 

 

Не пропустіть кращі поєдинки нашого чемпіона Олександра Усика - з понеділка по п'ятницю, з 20 по 24 квітня, на «Інтері».

Коментарі (3)
  • аноним

    Усик красавчик , настоящий боец, и не порохобот, даже интересно как в 20 минут посмели целую статью написать

    arkadijj arkadijj reply аноним

    Да це точно мізки їму відбили вже давно!!!!!
  • Діма

    Хай пенезелюють разом з цим маларосом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up