Офіційний коментар суду щодо ремонтно-реставраційного процесу колишнього готелю «Савой» (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)

Офіційний коментар суду щодо ремонтно-реставраційного процесу колишнього готелю «Савой» (ПРЕС-СЛУЖБА ВААС)
Вінницький апеляційний адміністративний суд констатує – суддів та їх роботу дискредитують в очах громади. На служителів Феміди чиниться системний тиск використовуючи різні форми – громадські заходи, протестні акції, мітинги, інформаційний пресинг. Представники суду переконані - це ніяк не фактичні прояви демократії, а ознаки дестабілізації роботи суддів.

Протягом останніх місяців вінничанам через пресу подається недостовірна інформація. Тема ремонту колишнього готелю «Савой», що суд отримав в користування в 2011, сьогодні номер один ледь не у всіх регіональних ЗМІ. Окремі обласні інтернет-видання, друковані ЗМІ, соціальні мережі  рясніють гучними матеріалами про нецільове використання адмінсудом державних коштів, що виділені на реконструкцію приміщення. Також були публікації щодо відкриття кримінального провадження за фактом розкрадання державних коштів під час виконання ремонтно-відновлювальних робіт пам'ятки архітектури - будівлі готелю "Савой".  Журналісти звинувачують суд у тому, що будівля − символ Вінниці − вже другий рік перебуває на реставрації, а замість оновлюватись ще більше руйнується. 

В свою чергу суд спростовує дану інформацію та наголошує на її недостовірності! 

В «Савої» звичайний ремонтний процес. Безумовно, його можна показати по-різному. Можна зробити провокаційні фото та написати, що передбачені  на ремонт договором 29 мільйонів банально вкрали, а можна докопатися до істини та повідомити громаду, що насправді такої шаленої суми на рахунках суду ніколи не було і це легко перевірити, адже вони ніколи не були передбачені держбюджетом. Однак попри повну відсутність фінансування, а відтак чималі борги перед будівельниками, ремонті роботи не зупинялись і до цього часу тривають. Отож, далі надаємо фактичне підтвердження своєї позиції, аби громада сама задумалась та зробила висновки. 

Previous Next

Нагадаємо, що ВААС отримав в користування будівлю колишнього готелю «Савой», розташованої за адресою: вул. Соборна, б. 48/Козицького, б. 34 у м. Вінниці загальною площею 2689,00 кв.м. у травні 2011 року, уклавши річний договір оренди  з Управлінням спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області
Коментарі (1)
  • Anonymous

    Якщо так, то термін дії договору оренди, а також самої оренди припинився у 2012 році. Чому ж тоді суд на даний час є ще орендарем? І чи платить він за оренду? І ще хотілось би знати, яку суму суд платить обласній громаді? А суддям немає на що ображатись, нгарод не вірить судам. І це- факт!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up