Вінницький БЮТ очолив ставленик Києва

Вінницький БЮТ очолив ставленик Києва
Вінницький БЮТ, уже не в статусі в.о., очолив ставленик Києва Юрій Медвєдєв. Його кандидатуру затверджено на обласній звітно-виборчій конференції. Одноголосно. У кращих традиціях лідерки своєї політичної сили, Юрій Медведєв був весь у білому.

- Те, що я обіцяв у березні журналістам (зокрема, навести лад в обласній та міській фракціях та взяти половину ключових посад у області - прим. авт.), виконано. Крім одного. З посадами ніхто так просто не хоче розлучатися, - скрушно констатував Юрій Вікторович.
За його словами, він уже мав розмову з головою обласної ради Григорієм Заболотним. І, як запевнив пан Медвєдєв, Григорій Михайлович „пішов назустріч”. І поки йде переговорний процес стосовно посад і кандидатур, все триматиметься в таємниці.
- Певним стримуючим фактором була приставка в.о., - пояснив новий голова обласної парторганізації. – Людина собі думає, а чи варто з ним про щось домовлятись. А може, його завтра не буде...
Та нічого конкретного з приводу того, як БЮТ боротиметься за посади, журналісти не почули. „Є певні механізми”, - загадково зазначив народний депутат від БЮТ Арнольд Радовець.
До речі, у боротьбі за крісло головного еколога області БЮТ виступив проти свого однопартійця. Нагадаємо, попередній очільник вінницького БЮТу, а нині міністр екології, на це місце призначив бютівця Дмитра Бабича, але у судовому порядку Олена Яворська відвоювала посаду.
- Попри те, що Дмитра Бабича призначив наш міністр Філіпчук, ми підтримували Олену Яворську, - каже Юрій Медведєв.
Як виявилось, не все так гладко і з іншими обіцянками. Якщо в обласній фракції БЮТ є якийсь відносний лад, то міська фракція так і залишилась „неприборканою”. Один із останніх епізодів – коли вся фракція БЮТ, за винятком лише одного депутата, проголосувала за звільнення з посади головного редактора свого однопартійця Тараса Борисюка, пан Медведєв оцінив різко негативно.
- Відреагуємо миттєво! Із понеділка будуть серйозні розмови, - запевнив Юрій Вікторович (нагадаємо, що сесія міської ради відбулася ще 23 травня - прим. авт.). – Ми направимо відповідне подання до парламентського комітету з питань свободи слова та інформації.

Довідка
Юрій Медвєдєв народився 22 липня 1961 року в с. Тиманівці Тульчинського району. Освіта вища, закінчив Луганське вище військове авіаційне училище штурманів та Кіровоградський педуніверситет за фахом психолога. Член партії ВО „Батьківщина” з 2005 року. У департаменті партійного будівництва БЮТ був куратором луганської та донецької парторганізацій. На Вінниччину, як запевнив керівник Департаменту партійного будівництва Арнольд Радовець, Юрій Медвєдєв попросився сам.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    БЮТ - это позорная организация, собравшая обманутых людей. Как можно доверят пустой болтовне Тимошенко?

    Anonymous reply Anonymous

    Придёт время - "оранжевые" ответят за всё.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 Може бути гучно: жителів Вінницького та Жмеринського районів попереджають про роботи на родовищі 20:21 Жителя Хмільницького району засудили до 12-ти років тюрми за вбивство знайомої play_circle_filled photo_camera 19:43 На місці колишного лялькового театру роблять ремонт. Що тут буде і куди поділи декоративне панно? play_circle_filled photo_camera 19:14 Суд залишив під вартою підозрювану в держзраді Віолетту, яка «зливала» розвідувальні дані Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:38 Горіли офіси. Кадри з ліквідації пожежі на вулиці Зодчих у Вінниці play_circle_filled photo_camera 18:36 Надзвичайники врятували жінку з палаючого будинку у Жмеринці photo_camera 18:11 «Хочете квітів?» Дружина загиблого воїна з Кирнасівки розповіла про вандалізм на могилі чоловіка play_circle_filled photo_camera 17:21 П'яний вінничанин протаранив автівки та намагався втекти від патрульних 17:14 За два роки вінницькі бібліотеки списали майже два мільйони книг російською. Це більше ніж в інших містах 16:25 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:22 У річках України завершився нерест, але рибалки мають дотримуватися норм вилову риби 15:14 Курс «Управління БПЛА»: як у Вінниці навчають збирати FPV-дрони та керувати ними photo_camera 15:06 У Вінниці перекинулась пожежна машина, яка мчала на ліквідацію пожежі на Поділлі play_circle_filled photo_camera 15:00 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:21 Сирський вручив нагороду «Золотий хрест» військовослужбовцю Петру Большуку з Гайсинщини photo_camera 14:04 До 350 гривень за квиток: Скільки коштує доїхати з Вінниці до міст області 13:27 Під час пожежі у Хмільнику загинула жінка 12:19 Раніше судимий чоловік пограбував пенсіонерку у Вінницькому районі та втік до Києва photo_camera 12:05 Секрети найкращих дитячих стоматологів Вінниці клініки "ПАВЛІН"(Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up