«Це якийсь цирк». Вінничани про результати першого туру виборів

«Це якийсь цирк». Вінничани про результати першого туру виборів

Запитали вінничан чи задоволені вони результатами першого туру виборів президента? а як вважаєте ви? Свої відповіді залишайте у коментарях

Веніамін (70), пенсіонер:

— Мене не особливо тішать. Сподівався на інші результати та інших кандидатів. Не знаю, що може бути з того, що Зеленський і діючий президент вийшли в другий тур. Я голосував за Бойка.

 

Відео дня

Ольга (27), декретна відпустка:

— Думаю, що було багато несправедливості. Чула від багатьох людей, що проводилась скупка голосів одним із кандидатів у президенти. У принципі, це неочікувано, але, на мою думку, не справедливо.

 

Віталій (24), лікар:

— Не очікував таких результатів і не задоволений. Кажу, як є. Тому що я не підтримую ні одного, ні іншого кандидата. Я не голосував взагалі, зневірився. Але на другий тур, напевно, вже піду.

 

Віта (25), психолог:

— Очікувала, що в другому турі буде Порошенко та Зеленський. Дивилась багато прогнозів, слідкувала за передвиборчою кампанією. Уже визначилася, за кого голосувати у другому турі.

 

Ніла (65), пенсіонерка:

— Думала, що буде зовсім по-іншому. Це цирк якийсь. Я не за цих двох. Не голосувала б за жодного з них. Думаю, що не піду голосувати, бо нема з кого вибрати. Не бачу достойних кандидатів у президенти.

 

Олександр (62), пенсіонер:

— Як на мене, то вибори нормальні. Повністю задоволений їх ходом, не бачу ніяких проблем. Усе було дуже чітко і просто. Очікував, що в другий тур пройде саме Зеленський та Порошенко. Без всяких сумнівів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (55)
  • Angela Azazeliva

    Правильно и не идите голосовать... пусть корова здохнет....пусть решат за вас

    Александр Олийниченко reply Angela Azazeliva

    Бред сивой кобылы. Если бы чей-либо голос или голосование в целом что-то решали, на выборы никого, в т.ч. и Вас Анжела, а может и скорее всего Вас, не пригласили!))))
  • Тамара Колосова

    Нема великої різниці.якою мовою люди спілкуються.Головне.щоб розуміли одне-одного

    Александр Олийниченко reply Тамара Колосова

    Хвалімо Б-га за те, що дає нам - людям здоровий глузд!)

    Сепар Торонтуй reply Тамара Колосова

    Разделяй и властвуй. Порошенко пользуется этим нехитрым но проверенным методом. Всех перессорить, разделить по языку и религии, а потом спокойненько погонять баранов.
  • Katya Buialskaya

    зе команда - зе бест !!!

    Ірина reply Katya Buialskaya

    Іди нах...зі свою паРашою та коломойским

    Александр Олийниченко reply Ірина

    Лише без образ... "он самый", а Ви дебіл?

    Трамп1 reply Ірина

    какая параша ты шо сбрендил?? Вова за Украину

    Александр Олийниченко reply Трамп1

    Тільки не примате близько до душі, але честно так... У Вас з "он самый" один лікар?

    Александр Олийниченко reply Александр Олийниченко

    Я там літеру пропустив, можете пожартувати з того))))
  • Іскра

    Зверніть увагу: в штабах пороха вже паніка. Скоро вона перейде в агонію!

    Ірина reply Іскра

    бачу дурепа в тебе паніка , під кожним постом твій ctrl c + ctrl v
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up