Зима на порозі: в Україні прогнозують ожеледицю та сніг. Вінниччину не омине

Зима на порозі: в Україні прогнозують ожеледицю та сніг. Вінниччину не омине
  • У найближчі кілька днів в Україні «запахне» зимою.
  • У більшості областей прогнозуються сніг і дощі.
  • Чи надовго затримаються заморозки та коли слід чекати справжньої зими, читайте далі.

Про наближення похолодання та погіршення погоди попередила Наталка Діденко

 «Тиждень явно хоче сподобатися листопада, і тому в найближчі дні ми відчуємо всю красу глибокої осені. Буде в Україні холодно. Вночі 0-5 морозу, на сході до -5-7 градусів. Удень +1 +3 градуси, на сході від 2 морозу до 2 тепла, на півдні +6 +10 градусів, на Заході +8 +13 градусів. Завтра в Приазов'ї - Донецька область, Запоріжжя - а також на півдні Луганщини дощ і мокрий сніг з сильним східним вітром! На решті території поки без істотних опадів, максимум противна мряка», - на своїй сторінці в Facebook попереджає синоптик Наталія Діденко.

Також вона попередила, що вже завтра в Україну зайде атмосферний фронт із заходу. У західних областях почнуться дощі, а в центрі і на півночі країни прогнозується мокрий сніг.

 «14-го листопада у Київській, Житомирській, Чернігівській, Вінницькій областях та в західній частині Черкаської області очікуєтся мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця!
У західній частині України очікується переважно дощ», - зазначає синоптик.

Відео дня

 

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз погоди на листопад в Україні

Погода також буде погіршуватися у Вінниці та області

За повідомленням Вінницького обласного центру з гідрометеорології в області очікується різке погіршення погодних умов – 14-15 листопада випаде мокрий сніг та дощ.

14 листопада: 

  • Хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, вдень мокрий сніг та дощ, вночі 0…5° морозу, вдень 0…5° тепла

15 листопада:

  • Вночі мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря, вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0…5° тепла.

16-17 листопада: 

  • Без істотних опадів. Температура повітря вночі 2…7° морозу, вдень 1…6° тепла.

Нагадаємо, в Україну суне холодний атмосферний фронт з Арктики.

А ось яку погоду прогнозує у Вінниці сайт "Синоптик":

Прогноз погоди на всю зиму

Справжня зима з морозами і снігом прийде в Україну ще дуже нескоро. Такий прогноз прозвучав від відомого народного синоптика Леоніда Горбаня.

Він підкреслив, що сильний мороз і рясні снігопади очікуються в країні тільки після новорічних свят.

Читайте: Новий рік та Різдво: у грудні на українців чекає дві робочі суботи та 11 вихідних

«Зима починається 14 січня. А до 14 січня вночі -2 -3 морозу, вдень близько 0. Чотири відлиги буде в грудні. До кінця листопада будуть гойдалки, вночі -1 -3, з 23 по 25 листопада вночі може бути -5 -9. У грудні теж будуть гойдалки, 0 -1 морозу вночі, вдень +2 +3, і так аж до 13 січня. Хороший сніг буде з 11 по 14 січня. Невеликий сніг також очікується 29-30 грудня і 2 січня», - прогнозує Горбань.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Александр

    Спасибо. На сайт "Синоптик" я могу и сам зайти.
  • Искра

    Вспоминайте слова которых власть боится как огня: СССР; Зарплата по труду; Ленин; Равенство; Справедливость; Дружба Народов; Мир во всём Мире; Большевики; Коммунисты; Уверенность в завтрашнем дне; Человек человеку друг, товарищ и брат.
    Составьте из них правильные предложения!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up