Мінлива та нестабільна: якою буде погода в Україні до кінця січня

Мінлива та нестабільна: якою буде погода в Україні до кінця січня
  • Синоптики дали прогноз погоди до кінця поточного місяця. Зазначають, що погода буде мінливою, але сильних морозів не очікується.

За прогнозом заступника начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталії Голень, до 20 січня в країні спостерігатиметься суха погода. Вночі буде невеликий мороз, а вранці та вночі тумани.

— Ночами буде підмерзати — температура вночі від 0 до 5 градусів морозу, у Карпатах та Прикарпатті — до мінус 6-11 градусів. Вдень близько нуля або слабкий плюс. Це все одно тепла для зими погода, хоч і з нічними морозами. Можливо, до 24 січня щось зміниться, — розповіла «Фактам» Голеня.

Тим часом, з 24 січня синоптик прогнозує мокрий сніг та дощ.

Відео дня

Про те, що опадів буде мало у січні, каже народний синоптик Володимир Деркач. Він впевнений, що погода буде з різкими перепадами температури.

— У другій декаді січня вночі невеликі морози й практично постійні плюси вдень. Зрідка опади, навіть дощі. Початок третьої десятиденки буде холодним. Після цього на день-два потепліє і до кінця місяця буде достатньо комфортно, сильних морозів не передбачається. Опади несуттєві, — каже Деркач.

Також Деркач додає, що зима дасть знати про себе лише в кінці лютого.
 

Читайте також:

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 18 січня. Що для нас приготували зірки?

Водохресний Святвечір 2020: що приготувати на святковий стіл

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олег Боговик

    Брехня
  • Варвара Кутузова

    Опять впаривают Карпаты, а Винница где?
  • Андрі Соло

    Якнебуть аби видурити гроші це схеми які будуть видумуватись все нові інові!!!!!!!
  • Leonid Partyka

    2
    Г2
    6льл2
    Г2
    Н2
    Г22
    6ии6и

    И6
    И
    И2ийнй
    9
    2
    7
    62
    2гг2г22и2г2н2и22
    И2и2и2и626й
    И
    6ийи72а
    26еш2щсс.с
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up