Оксамитовий сезон у розпалі: ТОП-9 країн куди поїхати на море цієї осені

Оксамитовий сезон у розпалі: ТОП-9 країн куди поїхати на море цієї осені
  • Осінь – чудовий варіант провести відпустку біля моря.
  • Разом із туристичним експертом ми підібрали  дев’ять країн, на які варто звернути увагу цієї осені.

 

Літо хоч і закінчилося, проте пора відпусток продовжується. Ще протягом вересня та жовтня можна отримати дозу свіжих емоцій та подихати морським повітрям. Оксамитовий сезон – це помірно спекотні дні і теплі ночі десь на узбережжях морів. Продовжується він недовго, тому варто поквапитись.

Туреччина

Країна вічного «all inclusive» та помірного клімату. В осінній період можна без зайвих незручностей зануритися в екскурсії країною. Так, наприклад, туристичні агенти пропонують відвідати Каппадокію та фестиваль повітряних куль. Крім того, саме осінні місяці «падають» у ціні.

Середня ціна за тиждень 5* – $480 на людину

Єгипет

У вересні та жовтні можна забути про надмірну 50-ти градусну спеку і насолоджуватися відпочинком біля Червоного моря. Отримувати насолоду від «all inclusive», хоч єгипетський трохи відрізняється від турецького, проте все одно приємно. Зайнятися дайвінгом та покататися у пустелі на квадроциклах. До речі, вересень у Єгипті – найспокійніший час, бо відсутні вітри, притаманні регіону.

Відео дня
Середня ціна за тиждень 5* – $500 на людину

Греція

Країна, до якої все частіше їздять «своїм ходом» та яку люблять туристи за неймовірну красу. Туристичні агенти радять обов'язково відвідати острови Крит, Родос та Корфу. Ціни на відпочинок в готелях Греції не особливо відрізняються від єгипетських. Проте, як правило, в ціну входять лише сніданки у готелях.

Середня ціна на тиждень 5* – $500 на людину

Іспанія

Колоритна культура цієї країни точно вартує того, щоб провести «оксамитовий» тиждень тут. Для тих, хто хоче познайомитись із країною варто залишатися в Барселоні. Тут і екскурсійні тури, і прогулянки містом. Для любителів морського відпочинку краще відвідати курорти Коста Бланка, Коста Браво та Коста Дорада. Саме тут сонце гріє трохи тепліше і є можливість зануритися у морські хвилі. До речі, Іспанія – та країна, куди можна відправлятися без туристичного оператору і винаймати житло самостійно за допомогою сервісу Аirbnb таким чином суттєво зекономивши кошти.

Середня ціна на тиждень 5* – $470 на людину

Кіпр

У цей період тут панує українське літо. Якщо зараз вдома ранки і вечори вже занадто прохолодні, то на Кіпрі – ідеальні. Щоправда, туристичні оператори запевняють, що на острові можна жити круглий рік і навіть у лютому показник термометра сягає позначки +24.

Середня ціна на тиждень 5*  – $420 на людину

Чорногорія

Країна, яка одна із перших зустрічає оксамитовий сезон. І відповідно, одна з перших закриває його. Кращий час для відпочинку в Чорногорії вересень та початок жовтня. Далі стане прохолодніше, адже Адріатичне море не найтепліше. Тут знані мандрівники радять відвідати Котор та здійснити круїз по Боко-Которській затоці.

Середня ціна на тиждень 3* –  $250 на людину

Хорватія

Ще одна Європейська країна, до якої не потрібні ні візи, ні дорогі перельоти. Сюди можна доїхати на власному транспорті або автобусом. Хорватія у цей період по-особливому прекрасна. Тут неймовірна природа і чарівні види. У подорожі варто звернути увагу на Макарську рів’єру. Це один із найпопулярніших курортів країни.  

Середня ціна на тиждень  3* –  $300 на людину

Албанія

Подорожі до Албанії набувають усе більшої популярності. Проте, відгуки від тристів можна зустріти абсолютно різні. В країні хороший клімат у цей період, щоправда варто правильно обрати місце. Експерти радять відпочивати у Дурресі або Саранаді. Що стосується першого курорту, то тут ідеально відпочивати із родиною. Берегова зона широка, а море мілке. Туристів тут не багато, хоча місце і популярне. Для молодіжного відпочинку краще все ж таки їхати в Саранаду. Тут розвинута інфраструктура та достатня кількість розваг.

Середня ціна на тиждень  4* – $450 на людину

Італія

Приїхати до цієї європейської країни мріє чи не кожен українець. Осінь – ідеально підходить для знайомства із екскурсійною і курортною Італією. Про найвидатніші пам'ятки архітектури годі й говорити, а от італійське море – особливе. Аби зустрітись із ним варто відвідати курорти Ліньяно, Ріміні або Сицилію.. Крім того мандрівники радять зернути уваггу на фестивалі – саме у вересні-жовтні Італія «вибухає» від фестивалів вуличної їжі, повітряних куль та вина.

Середня ціна на тиждень  3* – $450 на людину.

Варто зазначити, що ціни вказані за відпочинок у європейських країнах включають у себе тільки сніданки, на відміну від Єгипту і Туреччини, де панує суцільний «all inclusive».

Думка експерта

Олена Камєнєва, туристичний оператор «Вінтур-Плюс», ТРЦ «Sky Park», +380634959476

Оксамитовий сезон – це чудова можливість продовжити літо. Тим паче цікавих і доступних пропозицій на сьогодні дуже багато. Крім звичайних морських курортів я раджу звернути увагу на автобусні тури до Європи. Восени такі подорожі особливо приємні.

 

Читайте також:


 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Валера

    Блять,в стране по имени РОШЕН 4года-война,а им-на море!на Донбасс,мля,на-донбас!там-4года круглый год-два!
  • Пупкин Вася

    тут жрать не на что , а они за курорты ) курорты Польши ждут вас , мля !

    бАндеровецЬ reply Пупкин Вася

    Жаль москалику, що тобі нема чого жерти... Хоча ні, не жаль. Біжи свого "Кремлевского" спитай що тобі жерти "брюкву" а може "боярку".

    Задунайский Торонтуй reply бАндеровецЬ

    ВАСЯ ВИННИЦКИЙ reply бАндеровецЬ

    Перевод стрелок засчитан , ,,бЭндэровец,, ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up