Правила дешевого перельоту: як зберегти кошти і отримати максимум відпочинку

Правила дешевого перельоту: як зберегти кошти і отримати максимум відпочинку
Розказуємо як правильно підійти до придбання авіаквитків
  • Іноді подорож мрії може завершитися так і не розпочавшись. А все через занадто високі ціни на авіаквитки.
  • Ми вирішили поділитися кількома порадами як «зловити» дешеві квитки.

 

Отже, спершу невелика інструкція до дії, якщо ви цілеспрямовано шукаєте бажані квитки. Наприклад, дуже хочеться злітати до Грузії, тоді:

  1. Починаєте пошуки рано вранці або ввечері. Так, щоб оминути робочі години. Ціни у цей час трохи менші та й вибір ширший.

  2. Не купуйте квитки в п'ятницю, за даними європейських досліджень у цей день найбільш дорогі пропозиції. А от понеділок та вівторок найкращий час для покупки.

    Відео дня
    /li>
  3. Шукайте квитки за кілька місяців до бажаної дати вильоту. Або взагалі за півроку. Наприклад, квитки до Європи краще шукати за 140 днів до вильоту, а до моря радять збиратися за 50-60 днів. Так є всі шанси обрати найвигідніші ціни.

  4. Дата. Не полінуйтеся і пошукайте рейси, які будуть виконані на кілька днів раніше або пізніше обраного числа.

  5. Не уникайте e-mail-розсилки улюблених авіакомпаній. Іноді ці листи мають дуже цікаві пропозиції та акції.

  6. Крім того зверніть увагу на час – ранкові та вечірні вильоти також коштують менше.

  7. Купуйте квитки одразу в дві сторони, якщо точно знаєте свої плани.

  8. Якщо летіти хочеться вже завтра, то радимо промоніторити чартерні рейси до місця, куди ви збираєтесь. Саме за декілька днів до вильоту знімається бронювання. Таким чином можна отримати дуже приємну пропозицію.

  9. Користуйтеся послугами лоукостів. Сьогодні це найкращий варіант серед усіх можливих дешевих перельотів.

  10. Літайте без великої кількості багажу. Так і легше, і дешевше – ніхто не любить переплачувати за зайві кілограми.

Авіакомпанії так само влаштовують розпродажі, як і звичайні магазини одягу. Тому завжди є можливість придбати щось бажане.

Не слід забувати і про те, що є велика кількість розумних людей, які змогли створити максимально зручні сервіси з пошуку оптимальних варіантів для здійснення подорожей.

Телеграм-канал «Ветер дует» 

Кілька разів на день вам приходитимуть сповіщення про гарячі авіа-пропозиції до різних країн світу. Відверто, після побаченого можуть з'явитися зовсім інакші плани. Крім того, тут можна знайти важливі поради, які врятують вас від паніки під час затримки рейсу чи інших непередбачених ситуацій.

Інтернет-ресурс TripMyDream

Назва, здається, говорить сама за себе. Отже, тут можна зайти цілий каталог із авіа-знижками. За допомогою фільтрів обрати конкретний рейс стає набагато простіше. Крім того, є можливість обрати прямі рейси або з пересадками. До речі, пересадки – це ще одна непогана можливість зекономити.

Пошукові системи

  • Kiwi – тут можна знайти недорогі авіарейси; готель, у якому вам буде зручно і з доступними цінами; замовити орендований автомобіль.
  • Momondo – на цьому ресурсі знані мандрівники радять спостерігати за динамікою цін.
  • Kayak – сайт, де зібрані одразу кілька пропозицій в одному напрямку.
  • Skyscanner – так само, як і попередній сайт, шукає всі можливі варіанти по заданому маршруту.

Експертна думка – Віктор Замрій, менеджер з туризму компанії Coral Travel

Квитки за нижчою ціною дійсно можна знайти в будні дні, ранковий або вечірній час та на розпродажах авіакомпаній. Що стосується пошукових систем, то потрібно уважно ознайомитися з умовами їх використання. Справа у тому, що більшість беруть комісію за надані послуги. Тому я раджу використовувати пошукові ресурси лише для встановлення назви авіакомпанії, яка здійснить найвигідніший рейс. А далі все просто – заходьте на сайт компанії та обирайте знайдені квитки. Так можна буде зекономити трохи більше.

Крім того, якщо використовувати послуги туристичного агентства, то ваш оператор у будь-якому разі шукає недорогі квитки у ще одній системі. Вона доступна лише спеціалістам.

Отже, з правилами самостійного пошуку авіаквитків ви ознайомлені. Ресурси, де можна знайти цікаві напрямки та гарячі пропозиції ви вже знаєте. Залишилося лише написати заяву на відпустку і насолоджуватися новими горизонтами.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Даниил

    Добрый день, спасибо за информацию, билеты приобретаю заблаговременно. Также хотел упомянуть сервис tickets.ua, чаще всего пользуюсь фильтром цены 3 дня перед и 3 после выбранной даты(так как часто покупаю билеты на ходу) и это помогает выбрать билеты по справедливым ценам. Все работает стабильно и я доволен
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up