Вінницю та Шарм-еш-Шейх сполучить прямий рейс уже в кінці вересня

Вінницю та Шарм-еш-Шейх сполучить прямий рейс уже в кінці вересня
  • У кінці цього місяця – 29 вересня із Вінницького аеропорту вилетить перший літак до Єгипту.

  • Скільки коштуватимуть квитки та куди краще летіти?

Тепер із Вінницького аеропорту курсуватимуть прямі рейси до Шарм-еш-Шейху. Кожної суботи туристичний оператор Join Up та авіакомпанія Bravo Airways везтимуть вінничан до країни сонця та Червоного моря.

Переліт без бронювання туру коштуватиме близько $300 в обидві сторони, тому туристичні оператори радять купувати весь пакет послуг (бронювання готелю, авіаквитки, страховка і трансфер) – так дешевше. Наприклад, банальний готель 3* коштуватиме $678 на двох на 7 ночей. В польоті прийдеться провести чотири години і не варто забувати про час на реєстрацію, зліт та посадку.

Відео дня

Оксамитовий сезон для подорожей до Єгипту вже почався. Осінь та весна – найкращі періоди для того, аби насолодитися морським відпочинком. Взимку тут не зовсім комфортно через низьку температуру, сильні вітри та штормове море. Проте, це не зупиняє українців. Багато хто традиційно летить до Єгипту, щоб зустріти Новий рік. А от що стосується літнього періоду, то туристів виснажує сильна спека. Тому осінь та весна – ідеальні сезони для Єгипту.

Думка експерта

Олена Камєнєва, туристичний оператор «Вінтур-Плюс», ТРЦ «Sky Park», +380634959476

Звичайно, прямі рейси до Єгипту – це дуже зручно, але авіакомпанія, яка їх виконує має старі, маленькі та трохи змучені літаки. Денні вильоти, які пропонують – не зручні, а рейси назад обов'язково ранкові, таким чином туристи втрачають 2 дні відпочинку.

Я навіть точно не можу сказати чи довго буде курсувати літак «Вінниця – Шарм-еш-Шейх». Хоча напрям прорахований до травня 2019-го року.  

Зараз запитів на рейси немає, тому що люди побоюються. Мова йде про компанію Join Up, яка цього літа затримувала рейси у Туреччині. Чи не буде проблем із літаками у Єгипті – ніхто не може сказати. Крім того, про нове сполучення мало хто знає.

Що стосується відпочинку, то в Єгипті я раджу обирати лише п’ятизіркові готелі на першій лінії. Іноді єгипетські «четвірки» теж бувають хорошими, проте ціна особливо не відрізняється. Також варто мати на увазі, що ціни на відпустку можуть підвищуватися у період шкільних канікул.

ТОП-9 готелей у Єгипті, на думку нашого експерта (ціни вказані за 7 ночей на двох):

Бюджетні варіанти:

  1. Sharming inn 4* – $700
  2. Turquoise beach 4* – $750
  3. Rehana Sharm 4* – $800

Молодіжні готелі:

  1. Barcelo Tiran 5* –  $950
  2. Sierra 5*  – $1000

Сімейні готелі:

  1. Novotel palm 5* – $1000


Вінницький аеропорт дуже маленький для того, щоб інші авіакомпанії могли відкривати нові можливості для мешканців міста. Відповідно, нових напрямів небагато, а старі скасовуються. На сьогодні з Гавришівки є постійні рейси лише до Тель-Авіву. З кінця цього місяця розпочнуться польоти в Шарм-еш-Шейх. А до Варшави та Анталії літаки з Вінниці не курсують.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Vika Vika

    Очень рада что появились вылеты с Винницы. В прошлом году летали в Египет с Киева. В принципе все понравилось. Перелет был удачный, отдохнули отлично. Теперь могу лететь со своего города, это очень радует.
  • Анна

    Так, це чартерні рейси і зміни можуть бути, але ми завжди надаємо своїм туристам страховку від невиїзду та затримки рейсу, де туристам після відпочинку повертають до 100$ на людину
  • Антон

    Шарм-еш-Шейх
  • Katerina Romanenko

    Шарм-эль-Шейх. Вы бы хоть простеньким редактором проверяли ошибки

    Антон reply Katerina Romanenko

    Взагалі-то все вірно тут написано. Вам слід перевірити і оновити свої знання через Гугл або Вікіпедію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up