Вінницький 45 завод відремонтував для військових БТР, який відправлять в зону АТО

Вінницький 45 завод відремонтував для військових БТР, який відправлять в зону АТО
На відремонтованому та пофарбованому БТР-60ПБ встановили протикумулятивну решітку. За кілька днів машина разом з військовим екіпажем відправиться в зону АТО.

- Бронетранспортер призначений для транспортування особового складу на полі бою, а також для вогневої підтримки з кулеметів, які встановлюються на башенній установці, - розповідає заступник командира військової частини з озброєння, підполковник Віталій Бубела. - Після модернізації на підприємстві дана техніка буде ефективно використовуватись на Сході України.

Previous Next

За словами Віталія Бубели, такий захист використовували у США під час військових дій в Іраку. Решітки – це ефективний захист від ручного протитанкового гранатомету, який використовують сепаратисти.

- БТР на підтримку наших військових у зоні АТО відремонтували за ініціативи Сергія Моргунова, - розповідає депутат міської ради Павло Задорожнюк. – Депутати міської ради підтримали ініціативу, скинулись власними коштами, відремонтували і представили машину.

Відео дня

За словами Павла Задорожнюка було зібрано 30 тисяч гривень, колектив 45 заводу машину ремонтував безкоштовно. Ремонт тривав близько двох тижнів.

Відремонтований БТР спочатку поїде до Вінницької військової частини 3008, за кілька днів разом з екіпажем відправиться на Схід України.

Коментарі (1)
  • протоукр

    Скоро у новоросов будет отремонтированный БТР...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up